Τρίτη 31 Μαΐου 2011

«Όχι στην εκποίηση της Εγνατίας Οδού»

Posted by ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΩ Τρίτη, Μαΐου 31, 2011

«Όχι στην εκποίηση της Εγνατίας Οδού»
Οι εργαζόμενοι προειδοποιούν ότι η παραχώρηση του δικαιώματος της εκμετάλλευσης της Εγνατίας Οδού σε ιδιώτες θα οδηγήσει σε πολύ υψηλότερο αντίτιμο διοδίων

30 Μαι 2011 - 12:48
Την πλήρη αντίθεσή του στις πρόσφατες εξαγγελίες της κυβέρνησης για σταδιακή ιδιωτικοποίηση του συνόλου των δημόσιων επιχειρήσεων της χώρας εκφράζει ο Σύλλογος Εργαζομένων της «Eγνατία Οδός ΑΕ», κάνοντας λόγο για «γενικό ξεπούλημα των δημόσιων επιχειρήσεων σε τιμή ευκαιρίας».

Όπως τονίζουν, είναι ξεκάθαρο ότι η παραχώρηση σε ιδιωτικά κεφάλαια ενός νεο-κατασκευασμένου σύγχρονου αυτοκινητοδρόμου με τεράστιες δυνατότητες εκμετάλλευσης υπέρ του δημοσίου, είναι ξεπούλημα δημόσιας περιουσίας έναντι πινακίου φακής.

Προειδοποιούν, μάλιστα, ότι η παραχώρηση του δικαιώματος της εκμετάλλευσης της Εγνατίας Οδού σε ιδιώτες, θα οδηγήσει σε πολύ υψηλότερο αντίτιμο διοδίων, σε σχέση με την διαχείριση της εκμετάλλευσης από έναν δημόσιο φορέα.

Όπως τονίζουν οι εργαζόμενοι της Εγνατίας Οδού, θα είναι σε συνεχή αγωνιστική επαγρύπνηση, συμπαρατασσόμενοι και με όλους τους υπόλοιπους εργαζόμενους, προκειμένου να αντισταθούν στο γενικό ξεπούλημα των περιουσιακών στοιχείων του ελληνικού λαού.
  • Blogroll

  • Blog Archive