Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

ΛΙΑΡΟΠΟΥΛΟΣ : Ο ΧΑΤΖΗΑΒΑΤΗΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

Posted by ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΩ Πέμπτη, Ιουνίου 23, 2011

ΛΙΑΡΟΠΟΥΛΟΣ : Ο ΧΑΤΖΗΑΒΑΤΗΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

Από Α.Ρ.Σ.Ι. 23-6-11

«Διαπρέπει» πάλι από χθες στα κανάλια και στα ραδιόφωνα ο γνωστός … «σοφός» του υπουργείου υγείας κ. Λυκούργος Λιαρόπουλος.

Το τελευταίο διάστημα ο περί ού ο λόγος κύριος έχει φάει ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΕΣ ΧΛΑΠΑΤΣΕΣ για τις ανεκδιήγητες «προτάσεις» του περί «αναμόρφωσης» του συστήματος υγείας. Υπενθυμίζουμε ότι οι «προτάσεις» αυτές, για τις οποίες ο κ. Λιαρόπουλος ΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΑΔΡΑ από το υστέρημα του ελληνικού λαού, εκτός από το ΑΝΑΛΓΗΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ μιας πολιτικής διάλυσης κάθε έννοιας δημόσιας περίθαλψης, έδειχναν ΒΑΘΥΤΑΤΗ ΑΓΝΟΙΑ της πραγματικότητας των νοσοκομείων. Γι’ αυτό ΧΛΕΥΑΣΤΗΚΑΝ ΑΝΟΙΚΤΑ ακόμα και από πάρα πολλούς ανθρώπους προσκείμενους στην κυβέρνηση…

Αφού λοιπόν … «αναμόρφωσε» (τρομάρα του) με το αζημίωτο το σύστημα υγείας, ο κ. Λιαρόπουλος σπεύδει να «αναμορφώσει» ολόκληρη την ελληνική κοινωνία : κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά ενάντια στη … ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ (!!!) ζητώντας να κηρυχθούν παράνομες και καταχρηστικές οι απεργιακές κινητοποιήσεις που πραγματοποιούν οι εργαζόμενοι της ΔΕΗ ενάντια στο ξεπούλημα της επιχείρησης. Μάλιστα περιφέρεται σε κανάλια και ραδιόφωνα, εκστομίζοντας ΕΝΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ αφορισμών ακροδεξιάς έμπνευσης ενάντια γενικά στις αντιδράσεις του ελληνικού λαού για την κυβερνητική πολιτική, ενάντια στο συνδικαλιστικό κίνημα, ενάντια στην έννοια της απεργίας κλπ.

Φουκαρά Λιαρόπουλε, ο έτερος των «σοφών» του κ. Λοβέρδου (Μόσιαλος) αναβαθμίστηκε σε κυβερνητικό εκπρόσωπο (!!!), ενώ εσένα σε βάζουν να καταθέτεις μηνύσεις σε απεργούς μαζί με τους Μίχαλους και τους Κυριάκους Μητσοτάκηδες …

Το ποιόν των ανθρώπων που επιστρατεύει η κυβέρνηση για να υπερασπίζονται την πολιτική της είναι ενδεικτικό για την ουσία της πολιτικής αυτής. Όμως επειδή ο λαός «είναι μέχρι εδώ» και δεν αντέχει άλλο, προειδοποιούμε τους κάθε λογής Λιαρόπουλους ότι τις τελευταίες μέρες στο Σύνταγμα εκτός από το γνωστό σύνθημα «κρατάμε τα λιμάνια, κρατάμε τη ΔΕΗ, πουλάμε το μπορντέλο που λέγεται Βουλή», άρχισε να φωνάζεται και το «ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ Ο ΧΑΒΑΛΕΣ, ΣΕ ΛΙΓΟ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΚΛΩΤΣΙΕΣ».



ΟΛΟΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ

- ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ 29 ΚΑΙ 30 ΙΟΥΝΗ

- ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ

- ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ – ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ – ΕΕ – ΔΝΤ





Αριστερή Ριζοσπαστική Συνεργασία Ιατρών
  • Blogroll

  • Blog Archive