Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ: Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!

Posted by μέλος Ανοιχτής Συνέλευσης Μαγνησίας Παρασκευή, Ιουνίου 10, 2011

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!

Η επιτροπή «δεν πληρώνω την κρίση τους» καταγγέλλει την τρομοκρατική ενέργεια της αστυνομίας Λιβαδειάς προς την Λαϊκή Συνέλευση της Πλατείας.

Την νύχτα της Πέμπτης 9/6 προς Παρασκευή ο αστυνομικός διοικητής της Λιβαδειάς Τοπαλης Κώστας για πολλοστή φορά προσπάθησε να εκφοβήσει τους συναγωνιστές της λαϊκής συνέλευσης της πλατείας που έχουν κατασκηνώσει στο χώρο. Αφού τις προηγούμενες φορές τους την έπεφτε λέγοντας πως «έτσι και αλλιώς θα φύγετε, ή με το καλό ή με το άγριο», χτες το βραδύ μάζεψε τα περιπολικά στην πλατεία και τους φόβιζε, ότι θα κάνει προσαγωγές στο τμήμα με πρόφαση τη δυνατή μουσική που έπαιζαν , ενώ την ίδια ώρα τα μπαρ της πλατείας ξεκούφαιναν τους πάντες. Οι συναγωνιστές έδωσαν τα στοιχεία τους, αλλά δήλωσαν από την πλατεία δεν φεύγουν γιατί εκτός των άλλων, δεν έχουν που να πάνε.

Δεν αποχωρούμε και τα όνειρα μας θα δικαιωθούνε.

Καλούμε όλο το λαό της Λιβαδειάς να καταδικάσει ενεργά με την παρουσία του στην συνέλευση μας, της ενέργειες των ένστολων που αντί να προσφέρουν υπηρεσίες στο λαό λειτουργούν σαν σεκιούριτι των τραπεζιτών τοκογλύφων και εργολάβων που δυναστεύουν την ζωή μας.

ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.

  • Blogroll

  • Blog Archive