Πέμπτη 18 Αυγούστου 2011

Ο "ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ" κ.ΠΕΤΑΛΩΤΗΣ

Posted by ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΩ Πέμπτη, Αυγούστου 18, 2011

«Δεν θα ακολουθήσω τον παραληρηματικό και προκλητικό της στοιχειώδους νοημοσύνης, λόγο του κ. Αμβρόσιου», δήλωσε ο υφυπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Γιώργος Πεταλωτής, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων σχετικά με τα όσα ανέφερε εναντίον του ο μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιος. Αφορμή της διαμάχης ήταν το αίτημα του μητροπολίτη να επισκεφθεί στις φυλακές Κορυδαλλού τον καταδικασμένο για τα γεγονότα του Πολυτεχνείου πραξικοπηματία Νικόλαο Ντερτιλή. (Ελευθεροτυπία 18/8/11)

Το σχόλιο μας:
Τον μητροπολίτη τον ξέρουμε.Αυτός που μας άφησε άφωνους είναι ο Πεταλωτής.
Δεν το ξέραμε ότι υπάρχει υπουργείο που ασχολείται με τα Ανθρώπινα δικαιώματα!
Αλήθεια που ήταν ο κ. υφυπουργός όταν στις 28 και 29 Ιούνη οι πραιτωριανοί του μνημονιακού καθεστώτος του, ματοκυλούσαν το κέντρο της Αθήνας; Τότε σφύριζε αδιάφορα για τα κατορθώματα του Μπατσοκ και του "αντιστασιακού" Παπουτσή.
Είναι φυσικό η ευαισθησία του κ.υφυπουργού να εξαντλείται σε άσφαιρα πυρά εναντίον του χουντικού μητροπολίτη.
Όταν η κυβέρνηση του καταδικάζει τον λαό στην ανεργία, στην πείνα,την εξαθλίωση και την υποδούλωση με την βοήθεια του βούρδουλα και του γκλομπ, τότε άλαλος ο Πεταλωτής.
Το σύνθημα που φωνάζει ο λαός στο Σύνταγμα και τις άλλες πλατείες της χώρας : "ΨΩΜΙ- ΠΑΙΔΕΙΑ- ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, Η ΧΟΥΝΤΑ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ ΄73" δεν τα ακούνε στα έδρανα της βουλής.
Η τζάμπα αντιχουντική μαγκιά του Πεταλωτή θυμίζει την λαϊκή ρήση: " Είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα"
Την αποχουντοποίηση (για τους νοσταλγούς της παλιάς χούντας και τους νέους χουνταίους) δεν θα την κάνει κανένας άλλος παρά ο ίδιος ο λαός.

  • Blogroll

  • Blog Archive