Παρασκευή 26 Αυγούστου 2011

ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΞΑΝΑΡΧΟΝΤΑΙ!

Posted by Β.Π. Παρασκευή, Αυγούστου 26, 2011

Συμπαντες οι γερμανοι επιχειρηματιες αποφασισαν να "βοηθησουν" την καθημαγμενη οικονομια της χωρας μας. Με το προσωπειο του "σωτηρα" θελουν να παρουν για ενα κομματι ψωμι ολα τα τουριστικα φιλετα και οτι σχετιζεται με την ενεργεια.
Φυσικα δεν τους επιασε ο πονος. Αν ηθελαν να βοηθησουν θα δανειζαν με χαμηλοτερα επιτοκια. Θελουν να αρπαξουν ολο τον πλουτο της χωρας και να βαλουν τους εργαζομενους να δουλευουν κυριολεκτικα για ενα πιατο ρυζι. Χειροτερα και απο τους κινεζους.
Εξ αλλου ειναι γνωστη η ρηση: Το κεφαλαιο δεν εχει πατριδα.
Το μονο που τους νοιαζει ειναι αν σε δουν σκυμμενο, να σου δωσουν και μια απο πανω και να πεσεις τελειως κατω. Οπως ακριβως κανουν τα ορνεα και οι υαινες στα θυματα τους. Κυνηγανε αυτα που ειναι ανημπορα και ετοιμοθανατα.
Κανενας Γιωργακης, Αντωνακης και Ντορουλα και η φαια βοηθεια τους δεν μπορει να σταθει υπερασπιστης των συμφεροντων μας. Η χωρα μας , οπως ολος ο πλανητης, χωριζεται σε ταξεις. Και ολοι οι παραπανω ειναι στην υπηρεσια των συμφεροντων του μεγαλου κεφαλαιου. Ειναι το πολιτικο υπηρετικο τους προσωπικο. Ενα ασημαντο αριθμητικα ποσοστο (10 οικογενειες παγκοσμια ελεγχουν τον παγκοσμιο πλουτο) εκμεταλλευεται το συνολο σχεδον του πληθυσμου ολου του πλανητη. Η κριση του αρρωστου συστηματος τους ειναι τοσο βαθεια που μπορουν να δωσουν παραταση στην υπαρξη τους μονο μεσα απο την σκληροτερη λιτοτητα και λεηλασια ολων των καταχτησεων μας.
Αυτο οδηγει σε κοινωνικο πολεμο. Θελουν να μας γυρισουν πισω σε εναν εργασιακο μεσαιωνα. Απεναντι τους εχουν ολους εμας που αποτελουμε το 99,99% του πληθυσμου. Ειμαστε ολοι εμεις που ζουμε ή θελουμε να ζουμε απο την εργασια μας.
Στον κοινωνικο αυτον πολεμο εξαπολυουν τα σκυλια τους: αντιδραστικους νομους και τρομονομους, μνημονια, καταργησεις ασυλου, δυναμεις καταστολης,απαγορευμενα καρκινογονα χημικα πολεμου, και καθε λογης εξουσιαστικους μηχανισμους. Ακομη και τους καθε ειδους γραφειοκρατικους μηχανισμους ποδηγετησης των εργαζομενων και του λαου (ξεπουλημενες συνδικαλιστικες και κομματικες ηγεσιες κλπ). Και το τελευταιο φυλο συκης δημοκρατιας εχει πια πεσει.
Σε αυτον τον πολεμο δεν μπορει να μεινει κανεις αμετοχος. Πρεπει να διαλεξει στρατοπεδο. Και να παρει μερος στην μαχη. Οχι στα λογια. Στους δρομους, τις πλατειες και τους χωρους δουλειας δινεται η μαχη. Εκει γενιουνται και οι συνειδησεις.
Στα πλαισια αυτα ανεβαινουμε στην Θεσσαλονικη στις 10 Σεπτεμβρη. Ανοιγουμε και ολα τα διοδια που συνανταμε στο πηγαινε και στο ελα. Ελα και εσυ μαζι μας. Δηλωσε συμμετοχη και σε αυτη την μαχη. Ο αγωνας θα ειναι δυσκολος και μακρυς και σε θελουμε και εσενα μαζι μας. Κανενας δεν περισευει. Περιμενουμε να μας τηλεφωνησεις, να μας στειλεις μεηλ (epitropes2010@gmail.com) ή να ερθεις στις δρασεις και τις ανοιχτες συνελευσεις μας
  • Blogroll

  • Blog Archive