Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

Διπλος πονοκεφαλος για τον Γιωργο Παπανδρεου η εμφανιση στο Βελλιδειο και οι επικειμενες κινητοποιησεις στην ΔΕΘ στις 10 και 11 Σεπτεμβριου.

Η Κυβερνηση παντως θα βρεθει αντιμετωπη με τις κινητοποιησεις πολυ νωριτερα ! Το ερχομενο Σαββατο 3 του Σεπτεμβρη αλλωστε
οι ''Αγανακτισμενοι'' επελεξαν να πραγματοποιησουν την πρωτη τους συγκεντρωση στην Πλατεια Συνταγματος , επιθυμωντας προφανως να σηματοδοτησουν την κοντρα τους με την κυβερνηση, αφου την συγκεκριμενη ημερομηνια εχει ιδρυθει το ΠΑΣΟΚ.

Θερμη υποδοχη με συγκεντρωσεις και πορειες διαμαρτυριας εναντια στην πολιτικη της κυβερνησης και του ΔΝΤ ετοιμαζουν Κινηματα πολιτων και εργατικα συνδικατα εν οψει της ΔΕΘ.
'' Αγανακτισμενοι'' , ιδιωτικοι και δημοσιοι υπαλληλοι , αγροτες, ενστολοι, μελη του Κινηματος ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ , ακομη και φιλαθλοι του Ηρακλη βρισκονται επι ποδος πολεμου προκειμενου να πραγματοποιησουν μια απο τις πιο δυναμικες κινητοποιησεις των τελευταιων ετων !

1500 ατομα απο το κινημα ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ θα διαδηλωσουν στην Θεσσαλονικη

ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ στην Καμαρα.
Με το συνθημα '' Ολοι στην ΔΕΘ Σηκωστε τις μπαρες μαζι μας '' τα μελη των Επιτροπων αγωνα ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ , θα ξεκινησουν με 2 πουλμαν( μεχρι τωρα) το ταξιδι τους στις 7 το πρωι του Σαββατου απο τα διοδια των Αφιδνων , προκειμενου το απογευμα της ιδιας ημερας να συγκεντρωθουν στην Καμαρα και να πραγματοποιησουν συγκεντρωση και πορεια προς την Διεθνη Εκθεση Θεσσαλονικης.
Στην διαδρομη προς την Θεσσαλονικη θα ανοιξουν ολους τους σταθμους διοδιων επιτρεποντας την ελευθερη διελευση των οδηγων.
΄'''' Ελπιζουμε να ξεπερασουμε τα 1500 ατομα συνολικα, και ολοι μαζι να διεκδικησουμε δωρεαν ελευθερα κοινωνικα αγαθα , οπως ειναι η Υγεια, τα μεσα μαζικης μεταφορας, οι δρομοι, το νερο, το ηλεκτρικο, οι παραλιες, χωρις διαπραγματευσεις και συμβιβασμους '''' σημειωσε ο κ.Βασιλης Παπιας μελος των Επιτροπων αγωνα. Την αλλη μερα τα μελη του κινηματος επιστρεφοντας Αθηνα , θα ανοιξουν και παλι
ολους τους σταθμους διοδιων !
Καλεσμα για συγκεντρωση στην Καμαρα στις 6.30 το απογευμα του Σαββατου για μια Ανεξαρτητη Ταξικη Εργατικη συγκεντρωση και πορεια απευθυνει το Κινημα ''ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ'' και μεσω διαφορων ανακοινωσεων στο διαδυκτιο.


ΛΑΜΠΡΙΝΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ
Real news 28-8-2011
  • Blogroll

  • Blog Archive