Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

Διοίκηση Αγίου Σάββα: Κινητοποίηση θες; 500 ευρώ πρόστιμο!

Posted by ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΩ Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 28, 2011

Στον Αγ. Σάββα η διοίκηση του νοσοκομείου προχώρησε σε ασφαλιστικά μέτρα εναντίον των εργαζομένων απαιτώντας 500 ευρώ από κάθε εργαζόμενο εξαιτίας των κινητοποιήσεων τους!!! Γιατί, λένε, "οι κινητοποιήσεις των εργαζομένων θέτουν σε κίνδυνο τη ζωή των ασθενών".
Δε φτάνει που απολύουν κόσμο, μειώνουν μισθούς, ετοιμάζουν κλείσιμο νοσοκομείων, θέλουν και να μην αντιδρά κανείς. Έχουν ξαμολύσει τα μαντρόσκυλά τους στους οργανισμούς που κλείνουν, στις υπηρεσίες και τις ΔΕΚΟ που ετοιμάζουν τις εφεδρείες και απειλούν τους εργαζόμενους να κάτσουν φρόνιμα αλλιώς... θα είναι πρώτοι στη λίστα. Απειλούν ότι κάθε μέρα απεργίας θα φέρει και νέα μέτρα, στέλνουν κόσμο στα δικαστήρια και φυσικά με την πρώτη ευκαιρία τα ΜΑΤ αναλαμβάνουν δράση.
Τώρα μας προέκυψε και ένα νέο "φρούτο". Τα ασφαλιστικά μέτρα!
Στον Αγ. Σάββα ότι η διοίκηση του νοσοκομείου προχώρησε σε ασφαλιστικά μέτρα εναντίον των εργαζομένων απαιτώντας 500 ευρώ από κάθε εργαζόμενο εξαιτίας των κινητοποιήσεων τους!!! Γιατί, λένε, "οι κινητοποιήσεις των εργαζομένων θέτουν σε κίνδυνο τη ζωή των ασθενών".
Στην πρόεδρο του συλλόγου του νοσοκομείου στάλθηκε χαρτί από την αστυνομία να περάσει επί λέξει: "διά υπόθεσίν της".
Τα ασφαλιστικά μέτρα δικάζονται στις 12/10. Η ΠΟΕΔΗΝ τον ύπνο του δικαίου.!!!Ότι και να σκαρφιστούν όμως η οργή συσσωρεύεται, έχει την έκφρασή της σε αρκετά σωματεία που οι συνελεύσεις μαζικοποιούνται και παίρνουν αποφάσεις κόντρα στους αυτοαποκαλούμενους συνδικαλιστές. Δεν το γλυτώνουν με τίποτα το επόμενο ξέσπασμα του κόσμου, όπως και να 'χει!
http://antigeitonies.blogspot.com
  • Blogroll

  • Blog Archive