Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΝΟΣ ΠΑΟΚτσή: ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΣΑΣ ΒΡΩΜΑΕΙ ΟΣΟ ΤΑ ΔΑΚΡΥΓΟΝΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Posted by ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΩ Τρίτη, Σεπτεμβρίου 27, 2011

Αγαπητοι φιλοι και συναγωνιστες του ''ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ'', ειπα να γραψω μια διαφορετικη επιστολη απο τις συνηθισμενες για τον απλουστατο λογο οτι ειμαι περηφανος που ειμαι φιλαθλος και οπαδος της ομαδας του μεγαλου ΠΑΟΚ απο την Θεσσαλονικη !!
Πριν λιγες μερες εγινε ο αγωνας Πανιωνιου-ΠΑΟΚ στην Νεα Σμυρνη !
Το αποτελεσμα ειναι δευτερευον !
Ενω λοιπον παρακολουθουσαμε τον αγωνα αμεριμνοι και ησυχα μαζι με οπαδους της αντιπαλης ομαδας, οι χακι μπατσοι πηραν εντολη να εισελθουν αδικαιολογητα στην κερκιδα μας και αρχισουν να βαρανε ανεξηγητα τους οπαδους μας !!
Η ριψη δακρυγονων και χειροβομβιδες κροτου λαμψης σαν αυτες που προσφατα εκαναν ζημια στους Αγανακτισμενους στο Συνταγμα, δεν ήταν τακτική διαχείρισης της μάζας αλλά βασανισμού και εκδίκησης, που θα μπορούσε να έχει χτες πολύ δυσάρεστα αποτελέσματα.
Μάλιστα η απάνθρωπη στάση της αστυνομίας προκάλεσε και την αντίδραση των οπαδών του Πανιωνίου.
Αλλα τελικα εφαγαν τοσο ξυλο τα ΜΑΤ που θα το θυμουνται για πολυ καιρο !!! και αποχωρησαν αρο-αρον σαν κοτουλες !!! (συγνωμη γλυκα μου πτηνα αν σας προσβαλα)
Επειδή λοιπόν η συμπεριφορά των συγκεκριμένων ανθρώπων δεν είναι φυσιολογική πρέπει να υποβληθούν άμεσα σε ψυχιατρικά τεστ, αλλα και τοξικολογικές εξετάσεις γιατί ίσως να δρουν και υπό την επήρεια ουσιών τις οποίες δεν θέλουμε να πιστεύουμε ότι τις χορηγούν οι ανώτεροί τους. Είναι σίγουρο ότι τα ΜΑΤ δρουν ως συμμορία (σε γήπεδα, πορείες και συλλαλητήρια) με την ανοχή αλλά και την ενθάρρυνση της κυβέρνησης. Ίσως ο Παπουτσής να νομίζει ότι με το ξύλο θα κάμψει το φρόνημα του λαού για τα επόμενα μέτρα που πρόκειται να εφαρμόσει ο Γιωργάκης μαζί με τα υπόλοιπα λαμόγια της Βουλής. Είμαστε όμως σίγουροι ότι κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί, όπως έδειξε η αντίδραση των οπαδών μας τόσο στο γήπεδο όσο και στην εθνική οδό.
Αηδία μας προκάλεσε επίσης το γεγονός ότι από τα μεγάφωνα αντί να γίνουν εκκλήσεις να σταματήσει η αστυνομική βία και αυθαιρεσία, γινόταν παρατηρήσεις στους οπαδούς μας για τα υβριστικά συνθήματα που ακολούθησαν. Με τα οποία βέβαια δεν συμφωνούμε. Δεν θέλουμε η μάνα του πρωθυπουργού να εξομοιώνετε με τις ιερόδουλες, αφού οι τελευταίες βγάζουν τίμια το ψωμί τους και δεν μας φορτώθηκε στο σβέρκο κάποιο καθυστερημένο μούλικο τους.
Θέλουμε να ακούσουμε τώρα και τις θέσεις των κύριων Μπιτσαξή και Γερουλάνου για τα φαινόμενα βίας στα γήπεδα που προκαλεί το κράτος και τι κυρώσεις θα έχουν οι υπεύθυνοι. Όπως λοιπόν εξυγίαναν αυτοί οι καραγκιόζηδες το ποδόσφαιρο από τη διαφθορά έτσι θα λύσουν και το θέμα της βίας.
Πιλάβιε σε αφήσαμε στο τέλος. Το ότι είσαι γελοίος και έχεις απαξιώσει το άθλημα που αγαπάμε το ξέρουν και οι πέτρες. Το ότι στο τέλος οι μόνοι που θα ασχούνται με το ποδόσφαιρο θα είναι μόνο οι λίγες χιλιάδες φανατικοί οπαδοί είναι βέβαιο αν βεβαια εχουμε να ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ !!
Το προϊόν σας είναι είναι για τα μπάζα.
Κύριοι σας ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονιά και σας υποσχόμαστε ότι το σκληρό ροκ που θέλετε θα το χόρεψουμε. Να δούμε ποιος θα αντέξει.
ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΣΑΣ ΒΡΩΜΑΕΙ ΟΣΟ ΤΑ ΔΑΚΡΥΓΟΝΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
Βασιλης arxontas. ΠΑΟΚΤΣΗΣ ΚΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ !! Μελος Επιτροπης Πατησιων ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ
  • Blogroll

  • Blog Archive