Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011


Μάταια η κυβέρνηση προσπαθεί σε κάθε ευκαιρία να μας πείσει ότι η χώρα σώζεται με την επαναλαμβανόμενη επιβολή μέτρων.
Κάθε χρόνο το κράτος εισπράττει 50 δις και πρέπει να δίνει 70 δις σε τοκοχρεολύσια.
Το χρέος έχει πνίξει το κράτος και το κράτος πάει να πνίξει τους ΄Ελληνες.
Μόνο διαγραφή του χρέους μπορεί να είναι η λύση αλλά οι Ευρωπαίοι πολιτικοί δεν την συζητούν τουλάχιστον για την ώρα. Προσπαθούν να προστατεύσουν τις τράπεζες τους και δεν τολμούν να πουν και στους φορολογούμενους των κρατών τους να πληρώσουν αυτοί μέσω φόρων τη ζημιά.
Τι κάνουν οι ΄Ελληνες πολίτες είναι το ερώτημα; Η απάντηση ήδη έχει δοθεί από το ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ .
Aν η Ελλάδα είναι σε μια σκοτεινή σπηλιά και δεν βλέπει φως από πουθενά το κίνημα ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ είναι το τρυπάνι που θα ανοίξει το τούνελ για να βγει η χώρα στο φως.
Η μείωση των εσόδων από την πρακτική του ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ θα αναδείξει το αδιέξοδο αυτού του ευρωπαϊκού σχεδίου που η ελληνική κυβέρνηση με το πιστόλι στον κρόταφο θα αναγκαστεί να υλοποιήσει μέχρι τελικής πτώσεως. Το σχέδιο αυτό λέει ‘ πάρτε τα λεφτά από τους ΄Ελληνες για να μας πληρώσετε ’. Η ευρωπαϊκή σκέψη λέει ‘ δεν μας ενδιαφέρει η ευημερία των Ελλήνων, θέλουμε τα λεφτά που έχουν συμφωνηθεί και κατοχυρωθεί ’.

Ετσι έρχεται η φοροεπιδρομή σε κάθε ελληνικό νοικοκυριό. Το ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ είναι η μοναδική άμυνα.

Κάθε μέρα που περνάει όσο μέτρα επιβάλλονται και το κράτος θα πλήττει οικονομικά τους ΄Ελληνες με τρόπο κατάφορα άδικο, οι ανεξάρτητοι ΄Ελληνες χωρίς κηδεμόνες έξω από κόμματα θα αντιδράσουν. Μπορεί οι αντιδράσεις μέχρι σήμερα να είναι ήπιες, όμως το ότι μπορεί να μετατραπούν σε ένα ποτάμι οργισμένο είναι από τα ενδεχόμενα που έλληνες και ευρωπαίοι κυβερνώντες γνωρίζουν πολύ καλά. Αν δεν αλλάξουν σχέδιο και τρόπο σκέψης το ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ σαν μια λογική αντίδραση των ελλήνων πολιτών μπορεί να είναι η δύναμη που θα δώσει το χτύπημα για μια κατάρρευση με ότι αυτή μπορεί να συνεπάγεται για την Ευρώπη και την παγκόσμια οικονομία.

Στέλλα Κατσαμάκη (http://www.greecegetup.com/?p=1403)

Το ακόλουθο βίντεο είναι πρόσκληση σε συγκέντρωση. Η συγκέντρωση έγινε με μεγάλη επιτυχία. Και έπονται δράσεις. Ακούστε τους:
  • Blogroll

  • Blog Archive