Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

ΤΟ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΕΝΟΧΟΠΟΙΗΣΕΙ Ο ΜΑΓΚΟΥΦΗΣ- ΠΑΣΟΚΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΚΥΨΕ

Posted by ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΩ Κυριακή, Οκτωβρίου 30, 2011

Ο γνωστος και μη εξαιρετος βολευτης ΠΑΣΟΚ Τρικαλων Μαγκουφης, αντι για επευφημιες, εισεπραξε γροθιες, στην παρελαση της 28ης Οκτωβριου 2011, στα Τρικαλα. Ο εισηγητης της αισχρης ντροπολογιας Ρεππα (που καθιστουσε αδικημα του ΚΟΚ την αρνηση πληρωμης του χαρατσιου των διοδιων σε μια ιδιωτικη εταιρια), εχει γινει πολλες φορες αποδεκτης της λαϊκης οργης.
Ειναι ο ιδιος ο Μαγκουφης, που δεν διστασε να επιτεθει στην συναγωνιστρια μας του κινηματος ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ Φθιωτιδας, Σουλα Γαλανη- Αυλακιωτη. Αποτελεσμα αυτης της ανανδρης επιθεσης, ενος ανδρος 1,80 υψος και 100 κιλα βαρος, εναντια σε μια γυναικα με υψος 1,55, ηταν να στειλει την συναγωνιστρια μας στο νοσοκομειο με σπασμενο πλευρο. Φυσικα η συναγωνιστρια μας υπεβαλε μηνυση, εναντια στον καλυπτομενο απο βουλευτικη ασυλια Μαγκουφη.
Τωρα στα Τρικαλα, ο διαβοητος βολευτης εισεπραξε μια γροθια απο εναν νεαρο, στην παρελαση της 28/10/11. Ο Μαγκουφης εσπευσε να ενοχοποιησει το κινημα ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ, σαν υποκρυπτομενο πισω απο την επιθεση που δεχτηκε.
Πριν ο αλεκτωρ λαλησει τρις, αποκαλυφθηκε ποιος βρισκοταν πισω απο την επιθεση: Ο ιδιος ο Μαγκουφης και το κομμα του, το Πασοκ, ηταν ο ηθικος αυτουργος. Η προσπαθεια κατασυκοφαντησης του ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ (κατ΄εντολή του κρατους και των μεγαλοεργολάβων;) απο την μερια του Μαγκουφη επεσε στο κενο, οταν αποκαλυφθηκε οτι ο νεαρος, ανεργος πατέρας 2 παιδιών και με ετοιμόγεννη γυναίκα ήταν ο άνθρωπος που χτύπησε τον βουλευτή στην παρέλαση στα Τρίκαλα.
«Είμαι ΠΑΣΟΚ αλλά η κυβέρνηση μας πρόδωσε και μας ξεγέλασε»
«Τυχαία επέλεξα τον Χ.Μαγκούφη.Θα έδερνα όποιον υπέγραψε το Μνημόνιο»
Η οργή κατά της κυβέρνησης ώθησε το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, Δημήτρη Δαλαμάγκα, να επιτεθεί κατά του βουλευτή του κυβερνώντος κόμματος, Χρήστου Μαγκούφη, κατά τη διάρκεια των εορτασμών της επετείου του «ΟΧΙ» στα Τρίκαλα.
Ο κ. Δαλαμάγκας είναι από το 2008 μέλος της Νεολαίας του ΠΑΣΟΚ και υποψήφιος με το «πράσινο» ψηφοδέλτιο στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές για το δήμο Τρικάλων.
Δυο συμπερασματα βγαινουν αβιαστα: Τα παιδια του Πασοκ στρεφονται εναντια στους "γονεις" τους που τους "προδωσαν" και μαζι με ολη την κοινωνια εκφραζουν την οργη τους και δευτερο οι καθε λογης Μαγκουφηδες αναγνωριζουν τον κινδυνο απο την διαρκως διογκουμενη αναπτυξη του κινηματος ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ και βιαζονται να το συκοφαντησουν, κατηγορωντας το για οτι κακο συμβαινει. Ευτυχως ο λαος τους εχει παρει χαμπαρι και επειδη οι ψευτες και οι κλεφτες τον πρωτο χρονο χαιρονται, ο λαος τους κυνηγα οπου τους βρισκει.
  • Blogroll

  • Blog Archive