Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011


σχόλιο απο experimentalis
Δουλειά του ΚΚΕ δεν είναι να φρουρεί τη Βουλή από τη λαϊκή οργή, ενώ δεν έχουμε δημοκρατία, αλλά χούντα. Ούτε να προκαλεί εμφύλιο στην αριστερά και ν’ αθωώνει το κράτος. Δουλειά του ΚΚΕ ήταν να προστατέψει τον Άγιο Παντελεήμονα από τη Χρυσή Αυγή, αλλά αυτό δεν το έκανε δυστυχώς. Και το να μιλάς για ‘αναρχοφασίστες’ θυμίζει τις σταλινικές ηγεσίες του Μεσοπολέμου, που μιλώντας για ‘σοσιαλφασίστες’ και ‘αγροτοφασίστες’ διέσπασαν τα αριστερά κινήματα, και άνοιξαν το δρόμο στο Χίτλερ.
Έτσι και η σημερινή ηγεσία του ΚΚΕ διασπά το λαό και ανοίγει το δρόμο στις νεοφιλελεύθερες μαφίες. Καλλιεργώντας βεντέτα με την υπόλοιπη αριστερά και στοχοποιώντας το Δεν Πληρώνω, υπηρετεί το κεφάλαιο. Λαέ του ΚΚΕ, ντροπή, πρέπει να την διώξεις αμέσως και να ενωθείς με τα ταξικά σου αδέλφια.

Σήμερα οι αστοί νιώθουν πως απειλούνται, επειδή ο κρατικός μηχανισμός δεν αρκεί για να τους προστατέψει, και δεν έχουν κανένα μαζικό κίνημα που να χτυπά εκείνους που αμφισβητούν την εξουσία τους, όπως έκαναν τα φασιστικά κινήματα στον Μεσοπόλεμο. Η ηγεσία του ΚΚΕ τούς προσφέρει τώρα το ΚΚΕ για ν’ αναλάβει αυτόν το ρόλο, δηλαδή εκείνου του μαζικού κινήματος που θα συντρίψει την ανυπότακτη αριστερά.

Η βάση του ΚΚΕ πρέπει αμέσως να σπάσει την ενδοαριστερή πόλωση που καλλιεργεί η ηγεσία του, και ν’ αντικαταστήσει αυτή την ηγεσία με μια άλλη, μαχητική και βγαλμένη μέσα από τους ενωτικούς αγώνες των τελευταίων χρόνων.
ΠΗΓΗ: http://aristeroblog.wordpress.com
  • Blogroll

  • Blog Archive