Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

Τα παράσιτα του ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ

Posted by ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΩ Τρίτη, Νοεμβρίου 01, 2011
Το κίνημα «Δεν πληρώνω» αποτελεί ένα κίνημα με ιστορία αγώνων, ένα κίνημα μαζικό που αντλεί δυνάμεις από τα πιο υγιή στοιχεία της κοινωνίας. Δυστυχώς ανά καιρούς διάφοροι μικροπολιτικάντηδες προσέγγισαν το κίνημα προσπαθώντας να απομυζήσουν την ικμάδα του, έχοντας ως απώτερο στόχο την άντληση πολιτικής υπεραξίας. Δύο χρόνια πριν, και όταν το κίνημα βρισκόταν σε εμβρυϊκό στάδιο και ο αγώνας του περιοριζόταν στις δράσεις ενάντια στα διόδια, κάποιοι καρεκλοκένταυροι δημοτικοί αρχοντίσκοι προσπαθούσαν να μας πείσουν ότι ο αγώνας πρέπει να περιοριστεί στα διόδια και οι διεκδικήσεις μας να περιοριστούν σε μείωση των διοδίων, κάρτες ελεύθερης διέλευσης για τους κατοίκους μεμονομένων περιοχών ή στην καλύτερη να φύγουν τα διόδια από το χωριό μας και να πάνε στου γείτονα. Φυσικά τα αιτήματα του κινήματος καθορίστηκαν από τον ίδιο τον κόσμο του και σε πολύ υψηλότερο πολιτικό επίπεδο, καθώς τα πιο υγιή και δυναμικά στοιχεία ήρθαν σε άνευ όρων ρήξη με λογικές διαπραγμάτευσης, συμβιβασμού και μικροπολιτικών σκοπιμοτήτων εν γένει. Το κίνημα πλέον είχε θέσει ως άξονα του αγώνα του την πάλη για την κατάργηση όλων των διοδίων σε πανελλαδικό επίπεδο και την επέκταση του αγώνα του σε όλα τα κοινωνικά αγαθά. Η στιγμή εκείνη ενάμιση χρόνο πριν αποτέλεσε και την παρακαταθήκη για την εξάπλωση του κινήματος σε πανελλαδικό επίπεδο. Οι «Επιτροπές Αγώνα Δεν πληρώνω» άρχισαν να ξεπηδούν σαν τα μανιτάρια σε όλη την Ελλάδα καθώς μεγάλη μερίδα του κόσμου που ήδη δοκιμαζόταν από την κρίση άρχισε να υιοθετεί πρακτικές ανυπακοής και συλλογικής αυτοοργάνωσης. Το κίνημα «Δεν πληρώνω» μέσα σε λίγους μήνες από τη δημιουργία του, άρχισε να μετρά δεκάδες ενεργές συνελεύσεις σε όλη την Ελλάδα οι οποίες λειτουργούσαν αμεσοδημοκρατικά και αποφάσιζαν δράσεις.
Αυτή η πανελλαδική εξάπλωση ενός κινήματος το οποίο καλλιεργούσε και εφάρμοζε την ανυπακοή, τρόμαξε πολλούς και «γλύκανε» πολλούς περισσότερους. Κατ’ αρχήν τρόμαξε τους μεγαλοεργολάβους οι οποίοι είχαν συνηθίσει να χαρατσώνουν τον ελληνικό λαό χρόνια τώρα χωρίς διαμαρτυρίες και αντιδράσεις και τώρα μαζί με την οικονομική κρίση βρέθηκαν αντιμέτωποι και με ένα ευρύ κίνημα άρνησης πληρωμής διοδίων. Κατά δεύτερον τρόμαξε τους τραπεζίτες οι οποίοι χρηματοδοτούσαν με πιστώσεις τα έργα των μεγαλοεργολάβων και τώρα τα δάνεια θα καθίσταντο επισφαλή. Κατά τρίτον τρόμαξε τις πολιτικές ορντινάντσες των προηγούμενων δύο, δηλαδή την κυβέρνηση και τα τσιράκια της που καλούνταν πλέον να αντιταχθούν σε ένα ογκούμενο μέτωπο πολιτικής ανυπακοής στην πράξη. Γι’ αυτό τον λόγο αργότερα επιστρατεύτηκε ο Ρέππας με την ντροπολογία του, η τροχαία μεταβλήθηκε σε ιδιωτική εταιρία σεκιούριτι των εργολάβων, ενώ άρχισαν να πέφτουν βροχή και οι φρονηματικές διώξεις κατά μελών του κινήματος.
Το κίνημα μπροστά στα νέα καθήκοντα που έμπαιναν έπρεπε να βαθύνει την οργανωτική του και να αναπτύξει το επίπεδο της πολιτικής του δράσης. Έτσι διεξήχθησαν τρία Πανελλαδικά Συντονιστικά με αθρόα συμμετοχή, το πρώτο στον Βόλο, το δεύτερο στον Μώλο Φθιώτιδας και το τρίτο στην Νομική Αθηνών με απόσταση λίγων μηνών το ένα από το άλλο. Μέσα από αυτά τα συντονιστικά αποκρυσταλλώθηκαν οι πολιτικές θέσεις του κινήματος σε σχέση με τα κοινωνικά αγαθά, ενώ δημιουργήθηκαν και κείμενα θέσεων σε σχέση με άλλα φλέγοντα κοινωνικοοικονομικά ζητήματα που η κρίση έθετε ως επιτακτικά, όπως θέσεις για το χρέος, για το ρατσισμό και το φασισμό, για τους τρόπους οργάνωσης του κοινωνικού κινήματος σε μια κατεύθυνση γενικότερης ανατροπής του εκμεταλλευτικού συστήματος κ.α..
Μεταξύ των αποφάσεων του τρίτου Συντονιστικού ήταν και η θέσπιση του www.oxidiodia.gr (www.kinimadenplirono.gr) ως του μοναδικου επίσημου διαδικτυακού μέσου έκφρασης του κινήματος.
Από την άλλη μεριά όπως προαναφέρθηκε, κάποιοι γλυκάθηκαν από την ραγδαία εξάπλωση του κινήματος. Μέσα σε αυτούς που γλυκάθηκαν εκτός από κάποιους κομματικούς καρεκλοκένταυρους, ήταν και μιά μικροκομματική κλίκα πέντε-έξι ατόμων των οποίων η παντελής τους αποχή από τους αγώνες τους αναδείκνυε πανηγυρικά σε «κινηματικά απολιθώματα». Οι άνθρωποι αυτοί κατάφερναν να είναι πάντα απόντες από τους αγώνες αλλά πάντα παρόντες στον διαδικτυακό μικρόκοσμό τους (αγωνιστές του facebook). Η κλίκα αυτή λοιπον, δημιούργησε το site www.denplirono.info και όποτε είχε όρεξη για καφέ και κουβεντούλα σύχναζε και σε ένα καφέ στο Μαρούσι, βαφτίζοντας αυτή τη συνεύρεση ως συνέλευση Βορείων Προαστίων. Οι άνθρωποι αυτοί, εκτός της κινηματικής τους ανυπαρξίας, μέσω του site τους (www.denplirono.info) λασπολογούν ακόμη και σήμερα συστηματικά, δημιουργώντας εντυπώσεις. Με τον τρόπο αυτό προσπαθούν να υπονομεύσουν τον αγώνα του υπαρκτού κινήματος και διαστρεβλώνουν τις πολιτικές του θέσεις και δράσεις οι οποίες δημοσιεύονται μόνο μέσω του επίσημου μέσου έκφρασής του (www.oxidiodia.gr).
Το κινήμα «δεν πληρώνω» αποτελείται από εκατοντάδες ανιδιοτελείς αγωνιστές οι οποίοι έχουν χύσει αίμα και ιδρώτα στους δρόμους συμμετέχοντας σε εκατοντάδες δράσεις (για όλες υπάρχουν βίντεο στο www.oxidiodia.gr), έχουν υποστεί δεκάδες διώξεις από το κράτος και τις εταιρίες και έρχονται καθημερινά σε σύγκρουση με όποιον εχθρεύεται τα συμφέροντα του λαού. Ομαδούλες καναπεδάτων ρεμπεσκέδων δεν προκειται να αποτελέσουν ανάχωμα στον αγώνα μας. Το πολύ, πολύ να αποτελέσουν το πρώτο και ευκολότερο εμπόδιο που θα ισοπεδώσουμε στο δρόμο προς την τελική ανατροπή.


Ο ψεύτης και ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται.


Υπάρχει ένα blog στο διαδίκτυο με το κλεμμένο όνομα «Δεν Πληρώνω Info». Είναι μια παρέα του Facebook και του πληκτρολογίου. Μια εικονική πραγματικότητα.

Πριν από ένα χρόνο περίπου μια ομάδα 4 ατόμων, βλέποντας το κίνημα « ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ» να μεγαλώνει, μπήκε και έκλεψε σα κλεφτρόνι της γειτονιάς τα σύμβολα μας. Προσπάθησαν με δόλιο τρόπο να αρπάξουν και έμψυχο δυναμικό αλλά δυστυχώς για αυτούς δεν το κατάφεραν. Τους πήραμε χαμπάρι και τους έμειναν τα σύμβολα στο χέρι. Ο ηγετίσκος τους, αριστοτέχνης του βρώμικου εισοδισμού, μιας γνωστής διαλυτικής τακτικής, έχει εξειδικευτεί στην ίντριγκα και στη πλαστογραφία. Θήτευσε εξάλλου επί μακρό στη σταλινική σχολή του ΤΣΑΟΥΣΕΣΚΟΥ, κατά δική του ομολογία.
Μπήκε σα φίδι κολοβό στο κίνημά μας και για να μας χτυπήσει κάτω από τη μέση, δεν δίστασε να χρησιμοποιήσει ακροδεξιούς και ρατσιστές, που έφερε μαζί του.
Άρπαξε σημαίες και πανό, τις γνωστές κίτρινες σημαίες με τα ψαράκια και μάλιστα για καιρό τις χρησιμοποιούσε για ντεκόρ, με τη διεύθυνση του blog μας «www.oxidiodia.gr». Προσπαθεί με θράσος να οικειοποιηθεί τους αγώνες μας, μιας και πολλοί άνθρωποι μπερδεύονται όταν βλέπουν τις δράσεις μας και δεν μπορούν να μας ξεχωρίσουν, αφού τα χρώματα και τα σύμβολά μας είναι τα ίδια με τους «Ανύπαρχτους». Εξάλλου αυτή ήταν εξαρχής η επιδίωξή του: να μπερδεύει τον κόσμο. Εμείς να αγωνιζόμαστε στο δρόμο και αυτός με την ομαδούλα του να επωφελείται, χωρίς κανένα κόπο. Εκ των υστέρων μάθαμε από παλιούς του συντρόφους, ότι με τον ίδιο απολύτως τρόπο τους άρπαξε, ανήθικα, τον τίτλο της εφημερίδας «Αττική Αιχμή» και πάει λέγοντας. Τα περιστατικά της αντιποίησης των αγώνων μας είναι αμέτρητα. Μερικά μάλιστα από αυτά είναι και για γέλια. Στο Σύνταγμα πχ κρεμούσαν το κίτρινο πανό τους με τον δικό μας τίτλο και το άφηναν να βολοδέρνει στον άνεμο, έρημο και μόνο. Αυτό το θεωρούσαν συμμετοχή στους αγώνες της πλατείας. Όταν έβλεπαν κανάλια τηλεόρασης, ήταν η καλύτερη τους. Ξυπνούσαν από το λήθαργο και με όρεξη περισσή μοστράριζαν στο γυαλί. Πραγματικά, ο αρχηγός τους «δεν παίζεται». Θα είχε φαίνεται στο παλιό του σταλινικό κόμμα, τον ίδιο τομέα εργασίας αναλάβει. Είναι «μανούλα» στα επικοινωνιακά παιχνίδια.

Πριν λίγο καιρό, μάλιστα, με τον τίτλο μας «δεν πληρώνω», οι ανύπαρχτοι αυτοί άνθρωποι «συνεργάστηκαν» με την «Ανοιχτή Πόλη» του ΣΥΡΙΖΑ, στο νοσοκομείο Αλεξάνδρα.

Συνεργάστηκαν, τρόπος του λέγειν δηλαδή, γιατί τελικά τους κορόιδεψαν και αυτούς. Έφτασαν στο νοσοκομείο κουνιστοί και λυγιστοί με το πάσο τους. Τα γνωστά δύο άτομα άνοιξαν γρήγορα, γρήγορα το κίτρινο πανό, ακριβώς πάνω στο τέλος της διαμαρτυρίας, όπως άλλωστε συνηθίζουν. Σε λίγα λεπτά τα μάζεψαν άρον, άρον γιατι απλούστατα η δράση των υπόλοιπων αγωνιστών έληξε. Για ακόμη μια φορά σφετερίστηκαν τον αγώνα των άλλων. Η γνωστή ιστορία και εδώ με τη «φωλιά του κούκου». Σκέτη κατάντια.

Δηλώνουμε, ότι δεν έχουμε καμία απολύτως σχέση με την ομάδα αυτή, που το μόνο που επιδιώκει είναι η εκλογική συνεργασία με τα διάφορα κόμματα καθώς επίσης και η δυσφήμηση του κινήματος μας. Δεν αγωνιζόμαστε 2,5 χρόνια τώρα για να νομίσει ο κόσμος ότι τον ξεπουλάμε μέσα από μικροκομματικά παζάρια. Δεν πρόκειται να γίνουμε υποχείρια κανενός κόμματος μικρού ή μεγάλου. Είμαστε ένα κίνημα τελείως ανεξάρτητο, χωρίς κανενός είδους καπέλωμα.

«Όλοι στο δρόμο για την ελευθερία» .
____________________________________________________________________________________

ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΛΙΚ ΒΡΗΚΑ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ!

Στο πρωτο κλικ βρηκα προδοτες,προβοκατορες,πραιτωριανους, εμμισθα ανθρωπακια, πουλημενα τομαρια τους προσφωνει ο λαος.
Πουθεναδες η επισημη ονομασια τους , www.denplirono.info , η εμμισθη σελιδα τους. Info????
Μαλλον παραπεμπει σε καταδοτες, πληροφοριοδοτες ας το δηλωσουν επισημα και ολοκληρωμενο informers.
Εφεξης θα προσφωνουνται ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ γιατι η ανυπακοη δεν διδασκεται μεσα απο διαδικτυακες εμμισθες προβοκατορικες ιστοσελιδες ουτε υποκλεβοντας συμβολα, σημαιες και δρασεις εξαπατωντας αγνους αγωνιστες που ψαχνουν διεξοδο αντιστασης απεναντι στην φασιστικο συστημα.
Με διακατεχει εμετικο συνδρομο που αφιερωνω χρονο γραφης για ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ που παγιδευουν αγωνιστες καλωντας τους σε συγκεντρωσεις για να νιωσουν τα "χαδια" των χωροφυλακων,ενω αυτοι δεν υπαρχουν ΠΟΥΘΕΝΑ.
Keep Walking ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ γιατι μονο ετσι μπορει να ονειρευεστε, μεθυσμενοι και αλκοολικοι. Στο δευτερο κλικ βρηκα τ΄αδερφια μου www.oxidiodia.gr , denplironodenplirono.com , ολους αυτους που νομιζα οτι ειχαν εξαφανιστει, οτι ειχαμε χαθει. Ανταμωσαμε στο δρομο [στα διοδια,στα νοσοκομεια,στα ακυρωτικα,στα δημοσια κτηρια,στις παραλιες,στις πορειες] εκει που μας εδεσε ο αγωνας για ανατροπη εναντια στο σαπιο καπιταλιστικο,ιμπεριαλιστικο συστημα .
Aλληλεγγυη,ανυπακοη,αφοβια τα οπλα μας απεναντι σάυτους που θελουν να εξουσιαζουν τις ζωες μας εκβιαζοντας μας για τα αυτονοητα.
Δωρεαν κοινωνικα αγαθα για ολους.
Σαυτον το πολεμο που εχουν κηρυξει οι εξουσιαστες εναντια στους εργατες τους ανεργους,τους αστεγους,τους φτωχους,τους,αλλοδαπους,τους ηληκιωμενους,τους μικρομεσαιους,τους ασθενεις,τους............99% του λαου,η απαντηση ειναι μια: Τα θελουμε ολα!!!!!!
Και θα τα διεκδικησουμε στο δρομο εκει που παλευει δυο χρονια τωρα το κινημα δεν πληρωνω και οχι στο διαδικτυο ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ.
Στο δευτερο κλικ βρηκα τ΄αδερφια μου και δεν προκειται να χαθουμε ποτε ξανα.
ΥΓ.Για του απιστους θωμαδες πατηστε πανω στις δυο σελιδες να ανακαλυψετε πιο κινημα ειναι αυτο που κανει τις δρασεις.
Τα βιντεο θα σας το αποδειξουν.
Μπας και βρω και τα υπολοιπα αδερφια μου που παραπλανηθηκαν απο ιντερνετικους εμισθους πουθεναδες
ΝΜ, ο αδερφος σας.
_______________________________________________________________
20-4-12


Το Κίνημα Δεν Πληρώνω δηλώνει τον βαθύ προβληματισμό του για το απαράδεκτο ολίσθημα κοινοβουλευτικών και εξωκοινοβουλευτικών κομμάτων της αριστεράς, του Συριζα και του Ανταρσυα, να συνασπίζονται σε μια λασπολογική-ψηφοθηρική βάση, όχι ενάντια στη χούντα των τραπεζιτών, στο μνημόνιο, την τρόικα και όλα αυτά που μας μαυρίζουν τη ζωή, αλλά ενάντια στο Κίνημα μας.
Ενώ στην αρχή πίστεψαν, ότι το Κίνημα Δεν Πληρώνω, δε θα είχε την οργανωτική δυναμική να συμμετάσχει στις επερχόμενες εθνικές εκλογές όπως μέσα από τις δημοκρατικές του διαδικασίες είχε αποφασίσει, η συνέχεια τους διέψευσε.
Το Κίνημα Δεν Πληρώνω, ξεπέρασε όλες τις αντιξοότητες χάρη στην ορμή και το πάθος των εκατοντάδων συναγωνιστών ανά την Ελλάδα που αγωνίστηκαν για να πετύχει αυτός ο στόχος. Αποτέλεσμα: Η πανελλαδική κάθοδος του Κινήματος Δεν Πληρώνω με ανεξάρτητο ψηφοδέλτιο στις εθνικές εκλογές.
Η πρώτη αντίδραση των κομμάτων αυτών ήταν να προσπαθήσουν να προσεταιριστούν το Κίνημα Δεν Πληρώνω κάνοντάς σε μέλη μας παρασκηνιακές προτάσεις συνεργασίας.
Η προσπάθειά τους αυτή δεν καρποφόρησε.
Δυστυχώς, η ψηφοθηρική τους λογική, τους οδήγησε σε νέο ατόπημα. Τα "κινήματα" σφραγίδες που είχαν δημιουργήσει στα κομματικά τους γραφεία και τα οποία εδώ και πολύ καιρό βρίσκονταν σε ύπνωση , τα οποία απαρτίζονταν από κάποια γνωστά κομματικά τους στελέχη, αποφάσισαν να συντάξουν μία κατάπτυστη ανακοίνωση ενάντια στο Κίνημα Δεν Πληρώνω.
Συγκεκριμένα το "κινημα τρία δεν"(ανταρσυα-συριζα), το "κινημα διοδια στοπ"(συνασπισμος-κοε) μαζί με την ύποπτη ομάδα ινφο, η οποία διατηρεί άριστες σχέσεις με τους εργολάβους που αναλαμβάνουν διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος σε νοικοκυριά, εξαπέλυσαν έναν ανήθικο πόλεμο λάσπης ενάντια στο Κίνημα Δεν Πληρώνω.
Στο όνομα των εκατοντάδων δράσεων του Κινήματος Δεν Πληρώνω σε όλα τα μέτωπα, των δεκάδων μηνύσεων-αγωγών-διώξεων που έχουν δεχθεί τα μέλη μας από το κράτος και τους μεγαλοεργολάβους, την ώρα που κάποιοι απλά έκαναν μικροκομματικά σχέδια επί χάρτου στα πολιτικά τους γραφεία για το πώς θα καπηλευθούν το Κίνημα προς όφελος των κομμάτων τους, απαντάμε ότι σε αυτόν τον αποπροσανατολιστικό πόλεμο λάσπης δε θα αναμειχθούμε.
Το ποιοι είμαστε το φανερώνουν οι δράσεις μας και όχι τα λόγια μας ή οι σφραγίδες μας.

Η απόφαση του Κινήματος Δεν Πληρώνω να κατέβει, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ στις εκλογές, και να διατρανώσει ότι σε περίπτωση
που μπει στη Βουλή, όλη η κρατική επιχορήγηση θα επιστρέφει μέχρι τελευταίο ευρώ στο λαό, ξεγύμνωσε και πόνεσε πολλούς κρατικοδίαιτους-δήθεν αντισυστημικούς.
Καλούμε τους "συντρόφους" του Συριζα και του Ανταρσύα να προασπίσουν τα συμφέροντα των εργαζομένων και των ανέργων στο όνομα των οποίων μιλάνε.
Ας καταλάβουν ότι ο εχθρός δεν είναι το Κίνημα Δεν Πληρώνω αλλά το κράτος των εκμεταλλευτών.
Οι εκλογές είναι μόνο μία στιγμή στην πάλη του λαού!
Αν κάποιοι τις θεωρούν αυτοσκοπό και είναι διατεθημένοι να συμμαχήσουν με το σατανά προκειμένου να καταφέρουν να κερδίσουν μερικά ψηφαλάκια, τότε το παιχνίδι το έχουν ήδη χάσει!
Το Κίνημα Δεν Πληρώνω, συνεχίζει αταλάντευτα τον αγώνα του στο δρόμο που έχει ήδη εδώ και τρία χρόνια χαράξει, ενάντια σε αυτό το βάρβαρο σύστημα εκμετάλλευσης, ενάντια σε μνημόνια, τραπεζίτες, μεγαλοεργολάβους και το πολιτικό τους προσωπικό.
Καλούμε το λαό να ψηφίσει και να αγωνιστεί μαζί με το Κίνημα Δεν Πληρώνω.
Αντεπίθεση τώρα για να πάρουμε τις ζωές μας πίσω!
ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ



ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ  ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΕΝΕΚΤΡΟΝ (ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ ΔΙΑΚΟΠΩΝ ΡΕΥΜΑΤΟΣ) ΚΑΙ ΧΡΗΣΤΟΥ ΜΠΑΒΕΛΗ (ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ ΚΑΙ  ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ  Σαραντόπουλου - denplirono.info)

Παρέμβαση στα γραφεία της εταιρίας ENEKTRON, που έχει αναλάβει το έργο των διακοπών ρεύματος στην Ανατολική Αττική, πραγματοποίησαν στις 17 Ιανουαρίου 2012, μέλη συλλογικοτήτων που δραστηριοποιούνται ενάντια στα χαράτσια, στην περιοχή (Επιτροπή αγώνα Δήμου Μαρκοπούλου, Λαϊκή συνέλευση Γλυκών Νερών, Λαϊκή συνέλευση Παλλήνης, Πρωτοβουλία κατοίκων Ραφήνας- Πικερμίου).
Εκεί αντιμετώπισαν τον Γιάννη Σιάτρα, ιδιοκτήτη των γραφείων, όπου στεγάζεται  η εταιρία ΕΝΕΚΤΡΟΝ. Αυτός με μεγάλη επιθετικότητα, αφού άρπαξε και πέταξε την βιντεοκάμερα συναγωνίστριας, τους ζήτησε με σκαιό τρόπο να φύγουν από την ιδιοκτησία του. Ακολούθως δήλωσε ότι:
1.Είναι πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων φορολογουμένων (http://www.forologoumenos.gr)
2.Ο Γιώργος Οικονομόπουλος, υπεύθυνος της ΕΝΕΚΤΡΟΝ, είναι και ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου Ελλήνων Φορολογουμένων
3.Γενικός γραμματέας του Συλλόγου Ελλήνων Φορολογουμένων  είναι ο Χρήστος Μπαβέλης , μέλος της ομάδας denplirono.info (http://denplirono.info) !!!
Στη συζήτηση αποκαλύφτηκε επίσης ότι ο Σύλλογος Ελλήνων Φορολογουμένων, συστεγάζεται στον ίδιο χώρο με την εταιρία ENEKTRON που εργολαβικά αναλαμβάνει από τη ΔΕΗ τις διακοπές ρεύματος σε μη δυνάμενα να πληρώσουν νοικοκυριά. Να σημειωθεί ότι το γραφείο είναι κοινό, δηλαδή ο Γενικός Γραμματέας των Ελλήνων Φορολογουμένων, Χρήστος Μπαβέλης της ομάδας  denpirono.info (http://denplirono.info) στεγάζεται στο ίδιο γραφείο με τον Κο Οικονομόπουλο, ιδρυτικό μέλος των  Ελλήνων Φορολογουμένων και υπεύθυνο της εταιρίας ENEKTRON που κόβει το ρεύμα .
Τα ερωτήματα που μπαίνουν είναι σαφή και οι απαντήσεις βγαίνουν αβίαστα:
- Τι δουλειά έχει ο Χρήστος Μπαβέλης και το denplirono.info του Βασίλη Σαραντόπουλου με την εταιρία ENEKTRON  που έχει εργολαβικά αναλάβει να βυθίζει τις οικογένειες στο σκοτάδι ;
- Πως είναι  δυνατόν κάποιος που πρεσβεύει τον αγώνα ενάντια στα χαράτσια (Χρήστος Μπαβέλης)  να είναι φίλος, συνιδρυτής και συστεγαζόμενος  με τον ιδιοκτήτη της εταιρίας ENEKTRON (Γιώργος Οικονομόπουλος);
-Γιατί στην τόσο λεπτομερειακή ανακοίνωση του Συλλόγου Ελλήνων Φορολογούμενων με τίτλο: «Είναι η βία και η τρομοκρατία των νέων μέσων διαλόγου κι κοινωνικών διεκδικήσεων» αποκρύπτει επιμελώς το όνομα του Χρήστου Μπαβέλη, βάζοντας στη θέση του ονόματός του τέσσερα (ΧΧΧΧ);
Γιατί επίσης αναφέρουν,  στην ίδια ανακοίνωση, ότι ο Κος ΧΧΧΧ (Χρήστος Μπαβέλης) έχει ενεργή συμμετοχή στο Κίνημα Δεν Πληρώνω αποκρύπτοντας εσκεμμένα ότι ανήκει στη ομάδα Σαραντόπουλου του denplirono.info και ουδεμία σχέση έχει με το πραγματικό, ενεργό Κίνημα ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ (www.oxidiodia.gr);

Απ’ ότι φαίνεται υπάρχει διαπλοκή ανάμεσα σε κράτος, εργολάβους, διοίκηση της ΔΕΗ και την ομάδα Μπαβέλη-Σαραντόπουλου, denplirono.info.

Σχετικά λινκ:
Παρέμβαση συλλογικοτήτων Ανατ. Αττικής στην ENEKTRON http://prokarapi.wordpress.com/2012/01/19 
Απάντηση των ελληνων φορολογουμενων:

ΔΕΙΤΕ ΣΥΝΑΦΗ ΚΕΙΜΕΝΑ:
ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ:"ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ", ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ Δ.Ε.Η ΣΤΟ ΧΑΪΔΑΡΙ. 31-10-2011 ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ
ΤΑ ΡΑΣΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΠΑ- ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΙΚΑ ΚΙΝΗΜΑΤΑ
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=9kixtiHPixs
  • Blogroll

  • Blog Archive