Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

ΔΗΜΙΟΣ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ: ΕΓΩ ΕΦΑΡΜΟΖΩ ΤΟΝ ΝΟΜΟ, ΕΚΤΕΛΩ ΔΙΑΤΑΓΕΣ- ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΚΑΝΩ...

Posted by ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΩ Παρασκευή, Νοεμβρίου 18, 2011

"..ΕΓΩ ΕΦΑΡΜΟΖΩ ΤΟΝ ΝΟΜΟ, ΕΚΤΕΛΩ ΔΙΑΤΑΓΕΣ- ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΚΑΝΩ..."
Τα παραπανω λογια τα εχουμε ακουσει δεκαδες φορες, κυριως απο αστυνομικα οργανα, τροχονομους σε διοδια, χαφιεδες, εργολαβους της ΔΕΗ που κοβουν το ρευμα σε φτωχοσπιτα, ελεγκτες εισιτηριων και ενα σωρο αλλους σταυρωτηδες. Ας διαβασουν ολοι αυτοι το παρακατω κειμενο και ας το ξανασκεφτουν. Υπαρχει και ενας αλλος υπερτατος νομος: Λεγεται ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ.Ας μην ξεχναμε ποσοι ναζι , ακομη και αμερικανοι στρατιωτες καταδικαστηκαν αν και εκαναν την δουλεια τους , εκτελωντας διαταγες ανωτερων...

Διαβαστε το αρθρο:
Δήμιος, ένα «απλό επάγγελμα»
Μαρτυρία - σοκ ενός κινέζου αστυνομικού εκπαιδευμένου να εκτελεί θανατοποινίτες

Την πρώτη φορά πυροβόλησε χωρίς να διστάσει. Τη δεύτερη φοβόταν ότι θα αστοχούσε και πως θα τον κορόιδευαν οι συνάδελφοί του. Από τότε ο Χου Τσιάο έχει εκτελέσει μερικές χιλιάδες ανθρώπους που έχουν καταδικαστεί σε θάνατο στην Κίνα. Οπως διαβεβαίωσε δε σε συνέντευξη που παραχώρησε σε εφημερίδα της χώρας του, η δουλειά του «δεν είναι τόσο δύσκολη όσο θα μπορούσε να φανταστεί κανείς». Οπως εξηγεί, ο ίδιος και οι συνάδελφοί του χρησιμοποιούν τουφέκια, η κάννη των οποίων φτάνει το ένα μέτρο. «Σημαδεύουμε, πατάμε τη σκανδάλη και αυτό είναι όλο» εξηγεί. Η μαρτυρία του Χου Τσιάο έχει τη σημασία της για μια χώρα όπου χιλιάδες κατηγορούμενοι καταδικάζονται σε θάνατο κάθε χρόνο και στην οποία οι εκτελέσεις πραγματοποιούνται με συνοπτικές διαδικασίες και μυστικά.

«ΔΩΡΗΤΕΣ» ΟΡΓΑΝΩΝ. Ο λόγος που προτιμάται ο τυφεκισμός από την εκτέλεση με ενέσιμο διάλυμα, πρακτική που ακολουθείται στις Ηνωμένες Πολιτείες, είναι ότι το μεγαλύτερο ποσοστό μεταμοσχεύσεων οργάνων γίνεται από εγκληματίες που έχουν καταδικαστεί στην εσχάτη των ποινών. Οι θανατηφόρες ουσίες στον οργανισμό των εκτελεσθέντων θα καθιστούσαν απαγορευτικές τις «δωρεές» οργάνων. Ο Χου Τσιάο εκτελεί χρέη δημίου εδώ και 19 χρόνια. Για να προσληφθεί στο Σώμα δεν χρειάστηκε να κάνει πολλά: παρακολούθησε δύο εκτελέσεις και επιθεώρησε τα πτώματα.
tanea online
  • Blogroll

  • Blog Archive