Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ

Σήμερα, Πέμπτη 24-11-11, η χούντα των τραπεζιτών, του πολιτικού τους υπηρετικού προσωπικού και των φασιστοειδών, με μια στρατιωτική επιχείρηση στράφηκε ενάντια στους συνδικαλιστές και τους αλληλέγγυους που είχαν καταλάβει επί μέρες, το κτήριο της ΔΕΗ στο Χολαργό.
Ανάμεσα στους εκατοντάδες αγωνιστές, συμμετείχαν οργανωμένα και αρκετές δεκάδες συναγωνιστών του Κινήματος Δεν Πληρώνω.
Το Κίνημα Δεν Πληρώνω, δηλώνει εμφατικά και έμπρακτα, αλληλέγγυο σε κάθε διεκδίκηση του αγωνιζόμενου λαού.
Οργανώνουμε την αντίστασή μας συλλογικά και από τα κάτω,σε όλες τις γειτονιές, με στόχο να μην πληρώσει κανείς τα χαράτσια και να μη μείνει κανένα σπίτι χωρίς ρεύμα.
Να ξέρουν καλά, τα φασιστοειδή της κυβέρνησης, ότι με τηνhttp://www.blogger.com/img/blank.gif καταστολή, δεν μας φοβίζουν αλλά μας εξοργίζουν ακόμη περισσότερο και μας πεισμώνουν προκειμένου να δώσουμε τον ανένδοτο αγώνα που επιτάσσει η συγκυρία με ακόμα μεγαλύτερη ορμή!
Να ξέρουν, επίσης, ότι παρά τη συγκεκριμένη στρατιωτική-καθεστωτική επιχείρηση βίας, το Κίνημα Δεν Πληρώνω σε αγαστή συνεργασία και συμπαράταξη με το ευρύτερο λαϊκό κίνημα, θα απαντήσει, κλιμακώνοντας τη δράση του με καταλήψεις γραφείων ΔΕΗ σε όλη τη χώρα, επανασυνδέσεις κομμένων ρευμάτων, διαδηλώσεις και λαϊκές συνελεύσεις σε κάθε γειτονιά και πολύμορφο αγώνα διαρκείας σε όλα τα μέτωπα.
Οι μέρες τους είναι μετρημένες! Σηκώνουμε το κεφάλι ψηλά! Δε θα μας καταδικάσουν να ζούμε στο σκοτάδι..Με αλληλεγγύη και συλλογικό αγώνα, να τους πετάξουμε στο καιάδα της ιστορίας!

www.denplironodenplirono.com
www.oxidiodia.gr

ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ
  • Blogroll

  • Blog Archive