Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011


Σήμερα 30-11-11, μετα απο καλεσμα της Λ.Σ. Καλλιθέας και με την συμμετοχη των λαικών συνελεύσεων Πετραλώνων, Κουκακίου και Θησείου, πραγματοποιήθηκε παρέμβαση στο υποκατάστημα της ΔΕΗ Καλλιθέας.
Ξεκινήσαμε πορεία απο την πλατεία Δαβάκη με την συμμετοχή περίπου 40 ατόμων και στην διαδρομή μέχρι την ΔΕΗ προστέθηκαν περίπου 20-30 συναγωνιστές. Εκεί, μπήκαμε στο κτίριο της ΔΕΗ και μοιράσαμε κείμενο με την προτροπή να μην πληρωθεί τίποτα, κάτι το οποίο αντιμετωπίστηκε ιδιαίτερα θετικά, ενώ φωνάξαμε συνθήματα εναντια στην κυβερνηση,το χαρατσι και την αλληλεγγυη στους συλληφθεντες του ''ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ',
'Η παρέμβασή μας διήρκησε περίπου 1.5 ώρα και μετα το τέλος της κατευθυνθήκαμε συντεταγμένα προς το Δημαρχείο της Καλλιθέας όπου και εληξε η πορεια μας με συνθηματα και μοιρασμα κειμενων.. Σε όλη την διάρκεια υπήρχε η διακριτική συνοδεία μπάτσων διας ενώ την ωρα που βρισκομασταν εξω από το δημαρχειο ένα περιπολικο ειχε αραξει ενώ 3-4 ασφαλιτες(ενας εξ αυτων μας ειπε κι ολας πως είναι!)μας περιτρυγιριζαν.
ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΛΑΪΚΕΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΓΕΙΤΟΝΙΩΝ.
Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ.
http://syneleysikallitheas.blogspot.com/
  • Blogroll

  • Blog Archive