Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

Kίνημα Δεν Πληρώνω - Αρχή του τέλους για τα χαράτσια

Posted by ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΩ Τετάρτη, Δεκεμβρίου 28, 2011

Τη πρώτη απόφαση υπέρ ομαδικής προσφυγής, 26 δημοτών του Νέου Ηρακλείου εξέδωσε το Ειρηνοδικείο Αθηνών κατά του Ειδικού Τέλους Ακινήτων
Οι 26 δημότες, με πρωτοβουλία του Δήμου Νέου Ηρακλείου... προσέφυγαν ομαδικά κατά του χαρατσιού που ενσωματώνεται στους λογαριασμούς της ΔΕΗ και το δικαστήριο εξέδωσε… προσωρινή διαταγή με την οποια απαγορεύει τη διακοπή της ηλεκτροδότησης στις κατοικίες των 26.
Ακόμη το δικαστήριο πήρε αυτή την απόφαση πιθανολογώντας την αντισυνταγματικότητα του μέτρου ενώ δέχτηκε την αρμοδιότητα πολιτικών δικαστηρίων για τις εν λόγω υποθέσεις.
Οι δημότες,που ανήκουν σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, πέτυχαν την αναστολή της διακοπής ρεύματος στις κατοικίες τους μέχρι το δικαστήριο να αποφασίσει στη συνεδρίαση του στις 9 Φλεβάρη για τα ασφαλιστικά μέτρα που έχουν καταθέσει.

Το Κίνημα Δεν Πληρώνω, συνεχίζει αταλάντευτο τον αγώνα του, συνολικά, σε όλα τα επίπεδα ενάντια στα χαράτσια. Είτε νομικά μέσω του νομικού του τμήματος και φυσικά ΚΙΝΗΜΑΤΙΚΑ, στο δρόμο του αγώνα, οπου και σημειώνονται στην πραγματικότητα οι νίκες απένατντι στο ανθρωποφάγο κράτος. Θα αγωνιζόμαστε με αυταπάρνηση, αλληλεγγύη, συνέπεια και σχέδιο μέχρι την τελική νίκη.

www.denplironodenplirono.com
www.oxidiodia.gr
  • Blogroll

  • Blog Archive