Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

ΑΚΟΜΗ ΕΝΑΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΥΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ 2012...ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗ ΞΑΝΘΗ

Posted by ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΩ Παρασκευή, Φεβρουαρίου 03, 2012

Μετά τον άτυχο 74χρονο που ξεψύχησε από το κρύο μέσα στο σπίτι του στον Σκόπελο της Λέσβου, ένας ακόμη άνθρωπος έχασε τη ζωή του από το υπερβολικό ψύχος στην ορεινή Ξάνθη μόλις στα 30 του χρόνια!
Τον άτυχο μουσουλμάνο βρήκε ο ίδιος ο πατέρας του με χαμένες τις αισθήσεις του στην δασική περιοχή Άλμα, όπου είχε πάει για να κόψει ξύλα για το τζάκι τους. Αμέσως τον μετέφερε στο νοσοκομείο της Ξάνθης, όπου απλώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο 30χρονος άνδρας ένιωσε αδιαθεσία τη στιγμή που έκοβε ξύλα και ακούμπησε σε ένα δέντρο για να ξεκουραστεί. Φαίνεται, όμως, ότι η καρδιά του δεν άντεξε την πολική θερμοκρασία των -10 βαθμών Κελσίου...
Οι συγχωριανοί του βρήκαν νεκρό και έναν 59χρονο άνδρα σε ένα χαντάκι δίπλα στην εκκλησία του χωριού Κατσαρού, κοντά στον Πύργο. Ο θάνατός του αποδίδεται σε παθολογικά αίτια, αλλά εκτιμάται ότι η πολύ χαμηλή θερμοκρασία έπαιξε ρόλο.
Άφησε ανοικτό το αιρ κοντίσιον για να βρει το σπίτι ζεστό και πήγε στο καφενείο του χωριού του. Όταν επέστρεψε, όμως, ο ιδιοκτήτης της μονοκατοικίας στην Αετοκορυφή Ροδόπης την βρήκε… στάχτη! Οι πέντε άνδρες της Πυροσβεστικής από την Κομοτηνή που έσπευσαν με τρία οχήματα, δεν κατάφεραν να σώσουν το σπίτι. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, η πυρκαγιά οφείλεται σε βραχυκύκλωμα.
-ΘΕΜΑ
ΠΡΕΖΑ TV
  • Blogroll

  • Blog Archive