Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012


19 Ιανουαρίου 2012

Κύριε Μ. Χρυσοχοΐδη,
σου στέλνω να εξοφλήσεις το λογαριασμό της ΔΕΗ μιας και όπως παραδέχτηκες δημόσια, στις 4 Δεκέμβρη του 2011,τα δυο χρόνια της διακυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, με οδήγησαν στη φτώχεια, και μαζί με το σύνολο της Ελληνικής κοινωνίας οδηγηθήκαμε σε αποσύνθεση!!! Πλήρωσε το λογαριασμό γιατί έχεις κι εσύ ευθύνη για την βαθειά ύφεση που οδήγησες την οικονομία όπως παραδέχτηκες δημόσια στις 4 Δεκέμβρη του 2011. Και φυσικά πρέπει να υπηρετήσεις την εύθυνη που σου αναλογεί γιατί αλλιώς θα βρεθείς στα σκουπίδια της ιστορίας όπως παραδέχτηκες δημόσια στις 4 Δεκέμβρη του 2011…και θα βρεθείς στα σκουπίδια της ιστορίας μαζί τους υπόλοιπους του ΠΑΣΟΚ ,και δεν είναι κανένας άμοιρος ευθυνών όπως παραδέχτηκες δημόσια στις 4 Δεκέμβρη του 2011.
Πλήρωσε το λογαριασμό της ΔΕΗ και ότι άλλο σου στείλω γιατί εκτός των παραπάνω, σκοτώσατε την επιχειρηματικότητα και την δημιουργικότητα των Ελλήνων, όπως και παραδέχτηκες δημόσια στις 12 Γενάρη του 2012,και δυστυχώς για σένα που συνεχίζεις να είσαι κατ’ ευφημισμόν υπουργός ανάπτυξης κατά τα λεγόμενα σου, η κυρία Μάντη Λάμψα, του γραφείου σου, γνωρίζει πολύ καλά πως σας έχω καταγγείλει επανειλημμένως, από τον Οκτώβριο του 2011, τη δολοφονία κατά της δικής μου επιχειρηματικότητας για το καλό των τραπεζών!
Λυπάμαι αλλά υπήρξατε και ανίκανοι, όπως και παραδέχτηκες κι εσύ στις 12 Γενάρη του 2012.Πλήρωνε λοιπόν το λογαριασμό της ΔΕΗ για όλους τους παραπάνω λόγους και ετοιμάσου να πληρώσεις και όλα τα υπόλοιπα που θα σου στείλω.

Ανδρέας Καραγιάννης, Αγρίνιο

19 Ιανουαρίου 2012
  • Blogroll

  • Blog Archive