Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

ΔΕΗ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ: ΕΜΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Posted by ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΩ Πέμπτη, Φεβρουαρίου 09, 2012

Μετά την πετυχημένη παρέμβαση της 1ης Φλεβάρη και την μετέπειτα καθημερινή μας παρουσία στη ΔΕΗ Παγκρατίου, εκατοντάδες κάτοικοι των γειτονιών μας και όχι μόνο έχουν αποπληρώσει την αξία του ρεύματος χωρίς το χαράτσι! Αυτή η κατάκτηση περιφρουρήθηκε από την Συνέλευσή μας αλλά και από την ενεργητική και αποφασιστική στάση πολλών ανθρώπων που απαίτησαν το αυτονόητο.
Παρόλα αυτά, οι εργαζόμενοι υπάλληλοι στη ΔΕΗ Παγκρατίου.. υπό τις οδηγίες της διευθύντριας Ιωάννας Σακελλαρίου εξακολουθούν να μην ενημερώνουν τον κόσμο για την παραπάνω εξέλιξη ενώ κατά το δοκούν εφευρίσκουν κάθε λογής αναχώματα. Μάλιστα, την Τετάρτη 8/2 διεμήνυσαν σε πολλούς κατοίκους ότι δεν δέχονται την αποπληρωμή του ρεύματος χωρίς το χαράτσι! Όταν το κοινό αντέτεινε ότι αυτό συμβαίνει εδώ και 1 βδομάδα, η απάντησή της ήταν αφοπλιστική: “αυτό είναι παράνομο και αναγκάστηκα να το κάνω επειδή την 1η Φλεβάρη βρέθηκα με το πιστόλι στο κρόταφο!”.

Και σήμερα, στέλνουν τον κόσμο στα ΑΤΜ κάνοντας γαργάρα ότι εδώ και 7 μέρες περίπου δέχονταν την αποπληρωμή της αξίας του ρεύματος. Επικαλούνται "νέες εντολές".

Τις επόμενες μέρες, η συνέλευσή μας θα ξαναβρεθεί στο υποκατάστημα της ΔΕΗ Παγκρατίου.

Καλούμε όλους τους κατοίκους να απαιτήσουν, ατομικά και συλλογικά, ενεργά και αποφασιστικά, την άμεση αποπληρωμή της αξίας του ρεύματος χωρίς το χαράτσι για όσους το επιθυμούν...ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ!
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΔΕΥΤΕΡΑ 13/2, 10.30 π.μ στη ΔΕΗ Παγκρατίου (Πρατίνου & Αμασείας)
Όλοι-όλες στην συνέλευση κάθε Τετάρτη στις 19.00 στο στέκι της Κύπρου 43, Βύρωνας
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6983-475657
ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΓΙΑ ΔΡΑΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ Βύρωνα, Παγκρατίου, Καισαριανής, Ζωγράφου
syneleysigiadraseisenantiastaxaratsiavpk.squat.gr
από Συνέλευση ενάντια στα χαράτσια βκπζ
athensindymedia
  • Blogroll

  • Blog Archive