Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ

Posted by ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΩ Δευτέρα, Μαρτίου 12, 2012

Παρ΄ολη την κακοκαιρια, εγινε με μεγαλη επιτυχια στη Λαμια του Κινηματος ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ. Με την παρουσια και μελων του κινηματος απο την Αθηνα, συζητηθηκαν πολλα επικαιρα θεματα.
Εγινε μια πλουσια συζητηση σε σχεση με τις νεες πολιτικες εξελιξεις. Συζητηθηκαν επισης οικονομικα ζητηματα σε σχεση μαλιστα με τους υποκριτικους πανηγυρισμους της δοτης κυβερνησης Παπαδημ(ι)ου για το PSI.
Αναλυθηκαν θεματα, οπως το ψευτοδιλημμα ευρω ή δραχμη, καλο ή κακο χρεος. Επισης καταδικαστηκαν ολοι αυτοι οι πολιτικοι που σαν μετανοουσες μαγδαληνες προσπαθουν να εξαπατησουν τον λαο κανοντας τον να τους ξαναψηφισει. Εγινε ενημερωση απο τις δρασεις του κινηματος, καθως και της επεκτασης του κινηματος ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ εξω απο τα συνορα της χωρας (Ισπανια, Σκανδιναβια, Κυπρο, Νοτια Αφρικη κλπ).Προγραμματιστηκαν δρασεις στην περιοχη και αποφασιστηκε η καθοδος συναγωνιστων απο την Φθιωτιδα στην δικη των 8 συναγωνιστων στις 2 Απριλιου στην Αθηνα. Αποφασιστηκε επισης η αλληλεγγυη του κινηματος μας , σε αδυναμη οικονομικα οικογενεια με 5 ανεργα παιδια, σε χωριο της περιοχης που προσφατα εχασε τον πατερα της. Οι συναγωνιστες που παρευρεθησαν εκδηλωσαν το εντονο ενδιαφερον και για την συμμετοχη του κινηματος ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ στις πολιτικες εξελιξεις , σε ολα τα επιπεδα δρασης.
  • Blogroll

  • Blog Archive