Τρίτη 13 Μαρτίου 2012


Όχι στις ψηλές τιμές του ηλεκτρικού ρεύματος και στην ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ!
Όχι στην ποινικοποίηση των κοινωνικών αγώνων!
ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

Επιτεύχθηκε η απελευθέρωση του συντρόφου Francisco Hernández Ochoa.
Σήμερα το πρωί, 25 Φλεβάρη, απελευθερώθηκε ο σύντροφος Francisco Hernández Ochoa μετά τη σύλληψή του που έγινε στις 23 Φλεβάρη.
Η απελευθέρωση του Francisco έγινε χάρις στην κινητοποίηση και την στήριξη τόσο ατόμων όσο και ομάδων, συλλογικοτήτων και οργανώσεων της κοινωνίας των πολιτών...

Όπως είναι γνωστό, χτες το πρωί, το Ευρύ Μέτωπο Πολιτικής Αντίστασης μαζί με άλλες ομάδες, διαδήλωσε στην έδρα της ομοσπονδιακής δικαστικής εξουσίας για να απαιτήσει την άμεση απελευθέρωση του Francisco, πράγμα το οποίο είχε σαν αποτέλεσμα ο δεύτερος δικαστής της πολιτείας να ορίσει άμεσα το ποσό της εγγύησης που απαιτούνταν για να αφεθεί ελεύθερος. Πίσω ξανά, μαζί μας και με την οικογένειά του, θα αποφασίσουμε τους τρόπους με τους οποίους θα αντιμετωπίσουμε την υπόθεση και τις σχετικές καταγγελίες για την παραβίαση των ανθρώπινων δικαιωμάτων του συντρόφου, για την ποινικοποίηση των κοινωνικών αγώνων, αφού ο σύντροφος απελευθερώθηκε μεν αλλά εκρεμμεί η έρευνα για τις κατηγορίες που του έχουν απαγγελθεί.

Η εγγύηση που καταβλήθηκε είναι 7.180 πέσος ….



Λευτεριά στους πολιτικούς κρατούμενους!

Όχι στις ψηλές τιμές του ηλεκτρικού ρεύματος και στην ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ!

Όχι στην ποινικοποίηση των κοινωνικών αγώνων!

Τσιουάουα, 25-2-2012

Ευρύ Μέτωπο Πολιτικής Αντίστασης στην Τσιουάουα.

Ο σύντροφος εκτός από το Μέτωπο συμμετέχει και στην Άλλη Καμπάνια. Η κατηγορία που του απαγγέλθηκε είναι για κλοπή ηλεκτρικού ρεύματος, για δράσεις που έχουν αποφασιστεί στα πλαίσια του Μετώπου.

Το Ευρύ Μέτωπο Πολιτικής Αντίστασης χρόνια τώρα αγωνίζεται ενάντια στις ψηλές τιμές της ομοσπονδιακής εταιρείας ηλεκτρισμού, έχει οργανώσει την στάση πληρωμών και την στήριξη σε όσους κόβεται το ρεύμα.
athens indymedia
  • Blogroll

  • Blog Archive