Πέμπτη 19 Απριλίου 2012


Το Κινημα Δεν Πληρωνω εδω και τρια χρονια βρισκεται στους δρομους, δινοντας μαχες και αγωνες.
Αγωνες ακηδεμονευτους,αδιαλλακτους και αποφασιστικους.
Με εντονη παρουσια στις περιοχες της Αττικης αλλα και ολοκληρης της Ελλαδας,οντας αναποσπαστο κομματι των εργαζομενων,των απλων κατοικων και πολιτων.
-Στα διοδια μαζι με τους κατοικους της ευρυτερης περιοχης του Καπανδριτιου , των Αφιδνων, Αυλωνα, Πολυδενδριου, Ωρωπου, Μαλακασας, Βαρναβα, Γραμματικου αλλα και της Ελευσινας διεκδικωντας δωρεαν και ασφαλεις δρομους για ολους.
-Εδωσε το "παρων" στους δικαιους αγωνες των κατοικων της Κερατεας και του Γραμματικου εναντια στη δημιουργια των ΧΥΤΑ.
-Στηριξε με φυσικο τροπο τον μακροπνοο αγωνα των Χαλυβουργων του Ασπροπυργου.
-Στο μετωπο της ΔΕΗ εναντια στα αντισυνταγματικα και παρανομα χαρατσια που αυθαιρετα μας επιβαλλανε.
-Στον αγωνα για δωρεαν και αναβαθμισμενη δημοσια υγεια στα νοσοκομεια.
-Παραβρεθηκε πολλες φορες κατα τη διαρκεια της απεργιας των εργαζομενων του ALTER και της Ελευθεροτυπιας.

Το Κινημα Δεν Πληρωνω εχει χτισει ισχυρους δεσμους με τους αγωνιστες των περιοχων αυτων.Δεσμοι αγωνιστικοτητας και αλληλεγγυης,αλλα και δεσμους κινηματικους καθως πολλοι απο τους συναγωνιστες εχουν συμβαλλει τα μεγιστα στην εξαπλωση της φωνης και των ιδεων του Κινηματος.

Στην χρονικη συγκυρια της προκηρυξης των εκλογων το Κινημα Δεν Πληρωνω εχει την τιμη να πλαισιωνουν το ψηφοδελτιο της εκλογικης περιφερεις Αττικης(υπολοιπο Αττικης) αγωνιστες κατοικοι αυτων των περιοχων. Ανθρωποι γνωστοι στις τοπικες κοινωνιες , οχι μονο για την παλη τους πανω σε ολα τα καυτα κοινωνικα και περιβαλλοντικα ζητηματα, οσο και για το ηθος και το υψηλο αγωνιστικο τους φρονημα.

Το ψηφοδελτιο Αττικης(υπολοιπο Αττικης) εχει ως εξης:

-ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Δημητριου, 30 ετων.Σπουδασε γυμναστης στα ΤΕΦΑΑ Αθηνων και εργαζεται ως εμπορος στο Καπανδριτι Αττικης.Ενα απο τα μελη που στελεχωσαν το Κινημα απο την πρωτη μερα της δημιουργιας του και με εντονη αγωνιστικη δραστηριοτητα,ειναι παρων σε καθε δραση, πορεια και παρεμβαση του Κινηματος Δεν Πληρωνω.

-ΔΟΥΚΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Ανδρεα, 41 ετων αυτοκινητιστης(οδηγος) στο επαγγελμα και πατερας 2 παιδιων.Κατοικος Καπανδριτιου Αττικης.Με συνεχη παρουσια στους αγωνες κατα των διοδιων αλλα και τους αγωνες των αυτοκινητιστων,καλει τους συναδελφους του να στηριξουν το ψηφοδελτιο του Κινηματος ως ενδειξη αλληλεγγυης,καθως εχουν δωθει πολλοι κοινοι αγωνες.

-ΝΤΙΝΟΔΗΜΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Ιωαννη, 42 ετων.Ιδιωτικος υπαλληλος,πατερας 2 παιδιων και κατοικος Ωρωπου Αττικης.Απο τα ιδρυτικα μελη του Κινηματος Δεν Πληρωνω.

-ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Νικολαου,42 ετων, πατερας 2 παιδιων και κατοικος Πολυδενδριου Αττικης.Η συμμετοχη του στα φλεγοντα ζητηματα της τοπικης κοινωνιας,οπως ο αγωνας κατα των ΧΥΤΑ και των διοδιων τον εχει κανει ενα απο τα πιο αναγνωρισιμα μελη του Κινηματος στην ευρυτερη περιοχη της Βορειοανατολικης Αττικης.

-ΤΟΥΡΚΑΝΤΩΝΗ ΙΩΑΝΝΑ του Γεωργιου, εργαζομενη μητερα και συζυγος.Κατοικος Βαρναβα Αττικης με συμμετοχη στις δρασεις του Κινηματος απο την πρωτη μερα. Μελος του Συλλογου Γυναικων Βαρναβα και ενεργη πολιτης σε θεματα της περιοχης οπως ΧΥΤΑ,διοδια κλπ.
  • Blogroll

  • Blog Archive