Δευτέρα 16 Απριλίου 2012

Διακοπή στην Εθνικη οδό στην Ανθήλη χιλιάδες αυτοκίνητα ακινητοποιήθηκαν!

Posted by ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΩ Δευτέρα, Απριλίου 16, 2012
Διακοπή στην Εθνικη οδό στην Ανθήλη χιλιάδες αυτοκίνητα ακινητοποιήθηκαν!
Διακοπή της κυλοφορίας έγινε πριν από λίγο στο 200 χλμ.της Εθνικής οδού Αθήνας-Λαμίας. ΄Ενα ΙΧΕ για άγνωστη αιτία ξέφυγε από πορεία του ,κινούμενο προς Αθήνα και χτύπησε στο δεξιό κιγκλίδωμα του δρόμου.
Η ταλαιπωρια των οδηγών που επιστρέφουν δεν τελειωσε γιατι λιγο παρακάτω στα διόδια της Αγίας Τριάδας και πάλι μποτιλιάρισμα.
Οδηγοι ανέφεραν οτι η εταιρια των διοδιων δεν δεχτηκε να ανοίξει εστω και για λίγο τις μπαρες να περνούν ελεύθερα οι οδηγοί.
Για 20 λεπτά περίπου διακόπηκε η κυκλοφορία, ακινητοποιήθηκαν εκατοντάδες αυτοκίνητα, η ουρά έφτανε μέχρι την Μ.Βρύση της Λαμίας.
Με πολύ δυσκολή και κινούμενο στη ΛΕΑ εφτασε στο σημειο του ατυχήματος για να μεταφέρει στο Νοσοκομειο εναν απ οτους επιβάτες που ειχε τραυματισθεί ελαφρά.
Μεχρι να απομακρυνθει απο το οδόστρωμα το ΙΧ η τροχαια διέκοψε την κυκλοφορία.
Η κίνηση δόθηκε γυρω στις 11.10 .Ομως η ταλαιπωρια των οδηγών που επιστρέφουν δεν τελειωσε γιατι λιγο παρακάτω στα διόδια της Αγίας Τριάδας και πάλι μποτιλιάρισμα.Οδηγοι ανέφεραν οτι η εταιρια των διοδιων δεν δεχτηκε να ανοίξει εστω και για λίγο τις μπαρες να περνούν ελεύθερα οι οδηγοί.lamia fm-1
σχολιο Κινηματος Δεν Πληρωνω: Κατα τα αλλα το θρασος των μεγαλοεργολαβων και της τροχαιας δεν εχει οριο. Κανουν εκφοβιστικες μηνυσεις σε 8 μελη του Κινηματος μας στα συγκεκριμενα διοδια της Αγιας Τριαδας για διαταραξη και παρακωλυση συγκοινωνιων. Οταν οι συναγωνιστες ανοιγαν τα διοδια και ουσιαστικα απελευθερωναν τους εθνικους δρομους ξερει η τροχαια να μας διωκει. Τις εταιριες που για τα υπερκερδη τους καθυστερουν και ταλαιπωρουν τον λαο, διαπρατοντας το αδικημα της παρακωλυσης συγκοινωνιων, οχι μονο δεν τις διωκουν αλλα και εχουν εξασφαλισει ιδιωτικους μπραβους που τους πληρωνουμε μαλιστα εμεις.
  • Blogroll

  • Blog Archive