Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

Προβοκάτσια του ΣΥΡΙΖΑ ενάντια στο Κίνημα Δεν Πληρώνω

Posted by ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΩ Παρασκευή, Ιουνίου 01, 2012
ΤΑ ΚΙΝΗΜΑΤΑ-ΣΦΡΑΓΙΔΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ
Την Παρασκευή, 1/06/2012, στις 5 μμ μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, με το ψευδεπίγραφο όνομα « Συντονιστικό Φορέων και κατοίκων Βορειοανατολικής Αττικής ενάντια στα διόδια», έχουν ανακοινώσει, ότι θα μοιράσουν φυλλάδια στο διόδια των Αφιδνών.
 Όπως γράφουν στην ανακοίνωση τους: "παρεμβαίνουμε στην προεκλογική περίοδο". Στο κείμενο του φυλλαδίου τους αναφέρεται με τονισμένα γράμματα, φαρδιά – πλατιά ότι το κίνημα μας, το Κίνημα Δεν Πληρώνω, δεν συμμετέχει στις επερχόμενες εκλογές, της 17ης Ιουνίου. Το δυσφημιστικό, προβοκατόρικο αλλά και ανήθικο αυτό κείμενο του ΣΥΡΙΖΑ, εντάσσεται στα πλαίσια του συκοφαντικού αμόκ, που έχει καταβάλλει το κράτος με τα διαπλεκόμενα κανάλια- παπαγάλους του, καθώς και τις πολιτικές τους ορντίναντσες, δεξιούς και «αριστερούς» στυλοβάτες του. Είναι μια καταφανής απόπειρα εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ, για να μπερδέψει το εκλογικό σώμα, διασπείροντας ψευδείς πληροφορίες, με πρόθεση τη νόθευση του εκλογικού αποτελέσματος.

 Το Κίνημα Δεν Πληρώνω, κατεβαίνει και σε αυτές τις εκλογές της 17ης Ιουνίου, με ανεξάρτητο ψηφοδέλτιο, σε όλη την Ελλάδα.


 ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΠΑΛΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 17ης ΙΟΥΝΗ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ 
Στις προηγούμενες εκλογές της 6ης Μαΐου, ξαφνιάσαμε πολλούς εχθρούς τόσο με την κάθοδο μας, όσο και με το αποτέλεσμα των εκλογών . Αλλά και στις τωρινές εκλογές ελπίζουμε να στεναχωρήσουμε ακόμα περισσότερους. Και οι εχθροί μας δεν είναι άλλοι, από τους γνωστούς μεγαλοεργολάβους – μεγαλοεκδότες και μεγαλοκαναλάρχες, μαζί με το  χρηματοπιστωτικό κεφάλαιο και τα τσιράκια τους όλων των αποχρώσεων. Είναι όλοι αυτοί και ακόμα μερικοί άλλοι, που ενώ προκάλεσαν την εξαθλίωση του 99% της κοινωνίας, μοστράρουν στο γυαλί ή και από τα παρασκήνια και παριστάνουν τους σωτήρες μας.
Η «Ενωμένη Ευρώπη» των πολυεθνικών εταιρειών, δεν ικανοποιήθηκε από την απόδοση του διεφθαρμένου πολιτικού προσωπικού της, ΠΑΣΟΚ – ΝΔ και τώρα βιάζεται να αλλάξει τη φρουρά.

 Ο ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΑΝΑΧΩΜΑΤΟΣ 
Επειδή λοιπόν τα ντόπια και ξένα μεγάλα συμφέροντα, είδαν τα αγαπημένα τους παιδιά ΠΑΣΟΚ – ΝΔ, να κατακρημνίζονται στις εκλογές της 6ης Μαΐου και βλέποντας το ΣΥΡΙΖΑ να μετατρέπεται σε υποδοχέα των προδομένων ψηφοφόρων του πάλαι ποτέ κραταιού ΠΑΣΟΚ, καθώς και των δυσαρεστημένων της κεντροδεξιάς αποφάσισαν να αλλάξουν βιολί.
 Στην ιστορία όταν το σύστημα της εκμετάλλευσης δεν ικανοποιείται από τους πολιτικούς υπηρέτες του, τότε αλληθωρίζει προς τα κόμματα της "αριστεράς", με σκοπό να εξυπηρετηθούν, καλύτερα, τα συμφέροντα του.
 Αυτή η Αριστερά, σε αυτές τις συγκυρίες, ανέκαθεν έπαιζε το ρόλο του αναχώματος στο δρόμο προς την τελική, ταξική ρήξη.
Σήμερα, το σύστημα του κεφαλαίου, ενώ βρίσκεται σε αποσύνθεση και βουλιάζει, απλώνει το χέρι του, να κρατηθεί από τη σανίδα που του προσφέρει η «Αριστερά» του κυρίου Τσίπρα. Το έχουμε δει το έργο αυτό, πολλές φορές και στην Ελλάδα και παγκόσμια. Στους δύσκολους καιρούς μας επαναλαμβάνεται σαν κακόγουστη φάρσα. Ο ΣΥΡΙΖΑ, λοιπόν, από την αφάνεια, αναγκάζεται, ξαφνικά, να υποδεχτεί τις ψήφους των χιλιάδων σαστισμένων ανθρώπων, από άλλους πολιτικούς χώρους. Και έτσι ο κύριος Τσίπρας, καβαλώντας το καλάμι, μεθυσμένος απο την πιθανότητα της αναρρίχισης στην εξουσία, αρχίζει να επιδίδεται σε μικρομεγαλίστικα σόου στη χώρα μας, αλλά και στο εξωτερικό.

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ...ΤΣΕ ΓΚΕΒΑΡΑ!! 
Σε ερώτηση δημοσιογράφου, του Γερμανικού περιοδικού "Stern", αν θεωρεί τον εαυτό του Τσε Γκεβάρα της Ελλάδας, ο κύριος Τσίπρας απαντά με υποκριτική σεμνοτυφία: «Σε κάθε φάση της ιστορίας, υπάρχουν προσωπικότητες, τις οποίες υποχρεώνει η μοίρα να παίξουν αποφασιστικό ρόλο…».
 Κολακεύτηκε ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ από την ερώτηση του δημοσιογράφου και συμφώνησε στο χαρακτηρισμό. Φαίνεται κύριε Τσίπρα, πως δεν γνωρίζετε καλά την ιστορική διαδρομή του επαναστάτη- διεθνιστή Τσε Γκεβάρα. Ο Τσε, κέρδισε τα παράσημα του στις ταξικές μάχες και όχι κάνοντας κολοτούμπες μέσα και έξω από τα κομματικά γραφεία. Έχετε χάσει κύριε Τσίπρα, τα ταξικά γυαλιά σας, αν τα φορούσατε ποτέ. Με τις αναδιαπραγματεύσεις του χρέους που θέλετε να κάνετε και τις καταγγελίες του μνημονίου κατά άρθρο ή εν συνόλω δεν κάνετε τίποτα άλλο από το να εξαπατάτε συνειδητά το δύσμοιρο λαό. Γιατί απλούστατα δεν έχετε καθαρές ταξικές θέσεις και εκεί που φτύνατε τώρα γλύφετε. Δεν γίνεται να τα έχετε όλα δικά σας, να πατάτε ταυτόχρονα σε δύο βάρκες, γιατί θα βουλιάξετε στα βαθιά νερά. Δεν μπορεί να είστε και με το 99% και με το 1% της κοινωνίας. Και με τους εκμεταλλευόμενους και με τους εκμεταλλευτές μαζί.Γιατί απλούστατα πρόκειται για δύο τάξεις, η μια απέναντι στην άλλη, με εντελώς αντίθετα συμφέροντα. Η «Αριστερή» κυβέρνηση που ευαγγελίζεστε και η οποία θα αποτελείται από "αριστερά" και "αριστερόστροφα" κόμματα, είναι ιστορικά καταδικασμένη. Γιατί απλούστατα αν δεν ξεριζωθεί τελείως το σύστημα του κεφαλαίου, δεν πρόκειται να αφήσει ν’ ανθίσουν τα όνειρα των ανθρώπων σ’ αυτό το πλανήτη. Δεν είναι απαραίτητο να ψεύδεστε, γιατί τα ψέματα έχουν κοντά ποδάρια.

Ο ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΕΡΓΟΛΑΒΩΝ
Το κίνημα μας, το Κίνημα Δεν Πληρώνω κατεβαίνει και πάλι στις εκλογές της 17ης του Ιουνίου, παρά τις τρικλοποδιές και τα ύπουλα χτυπήματα κάτω από τη μέση. Ματαιοπονούν όσοι πιστεύουν ότι θα μας κάμψουν το φρόνημα. Είναι πολύ ψηλά για να το φτάσουν. Τα κανάλια των διαπλεκόμενων, ενώ δεν μας καλούν, έχουν βαλθεί, σχεδόν καθημερινά, να μας δυσφημούν.
 Ο ΣΚΑΙ ανακηρύσσεται σημαιοφόρος στο να φιλοξενεί συκοφάντες του κινήματος μας. Στις 30-05-2012 παρουσίασε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων, το γνωστό δημοσιογράφο της «Καθημερινής», κύριο Πάσχο Μανδραβέλη, ο οποίος με υπερβάλοντα ζήλο, ανακοίνωσε, ψευδώς, ότι το Κίνημα Δεν Πληρώνω ανήκει στο ΣΥΡΙΖΑ. Την αμέσως επόμενη μέρα, στην πρωινή εκπομπή της κυρίας Τσαπανίδου, ο ΣΚΑΙ ξαναχτυπά , με τον κύριο Στάγκο Άγγελο πάλι της «Καθημερινής» (σύμβουλος έκδοσης), να αναφωνεί με πάθος ότι φταίει το Κίνημα Δεν Πληρώνω, που δεν πληρώνονται οι συνταξιούχοι της χώρας. Συνεχίστε παπαγαλάκια να χύνετε το δηλητήριο σας δεξιά και αριστερά. Σας υποσχόμαστε ότι δεν μας αγγίζετε. Τα φαρμακερά σας βέλη εξοστρακίζονται πάνω στο κίνημά μας. Μακριά από μας, κοντυλοφόροι των ντόπιων και ξένων συμφερόντων.

Σας υπενθυμίζουμε την πασίγνωστη ρήση:
« Όταν το καραβάνι προχωράει αφήστε τα σκυλιά και τις ύαινες να ουρλιάζουν». 
Η δικαιοσύνη αποδίδεται, ιστορικά, από τους ίδιους τους λαούς.
  • Blogroll

  • Blog Archive