Κυριακή 3 Ιουνίου 2012

ΑΡΧΙΣΕ Η "ΜΑΧΗ" ΤΟΥ ΤΥΠΟΓΡΑΦΕΙΟΥ - ΑΓΩΝΑΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΤΩΠΑ

Posted by ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΩ Κυριακή, Ιουνίου 03, 2012
Το ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ δινει τις μαχες σε ολα τα μετωπα.
 Συναγωνιστες , σημερα Κυριακη 3/6, αντι να πανε , οπως πολλοι για μπανιο ή για τις διακοπες του τριημερου, εδωσαν το παρον σε πολλα μετωπα.
Αλλοι συναγωνιστες πηγαν στο κεντρικο μας περιπτερο, στο Θησειο, αλλοι στην επαρχια, μοιρασαν προκηρυξεις, κολλησαν αφισες και αυτοκολλητα.
Επισης συνδεσαμε ρευμα σε οικογενειες που τους το εκοψαν οι εργολαβοι της ΔΕΗ. (Αργοτερα θα ανεβει βιντεο με μια απο αυτες τις επανασυνδεσεις)
Αλλα μελη του κινηματος μας ξεκινησαν την μαχη στα τυπογραφεια που αρχισαν να εκτυπωνονται τα ψηφοδελτια για την συμμετοχη μας στις εκλογες της 17 Ιουνη.
Λογω των πενιχρων οικονομικων μας (δεν εχουμε χορηγους, ουτε ειμαστε κρατικοδιαιτα δεκανικια του συστηματος)  ολοι οι συναγωνιστες, με αυταπαρνηση, συμμετεχουν στη μαχη για την διαδοση των ιδεων του Κινηματος μας.
Απο εκει και οι φωτογραφιες, που ανεβαινουν απο τον χωρο του τυπογραφειου. Ο αγωνας συνεχιζεται , πολυμετωπος και θα ειναι νικηφορος , γιατι ειναι η μαχη του 99% κοντρα στο 1% των εκμεταλλευτων του μοχθου μας και των δημιων των ζωών μας.
Δειτε περισσοτερες φωτογραφιες...












  • Blogroll

  • Blog Archive