Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

Αναγνωρίστηκαν από μάρτυρες που τον γλύτωσαν από τα χέρια τους

Στα χέρια των αστυνομικών αρχών της Πάτρας βρίσκονται τρείς από τους φερόμενους ως δράστες της άγριας επίθεσης το βράδυ της Κυριακής σε βάρος μετανάστη, ο οποίος βάδιζε στην περιοχή του εγκαταλελειμμένου εργοστασίου της Πειραϊκής Πατραϊκής.
 Αστυνομικοί μετά από συντονισμένες ενέργειες και αξιοποιώντας τις περιγραφές μαρτύρων προχώρησαν σε προσαγωγή τριών ατόμων τα οποία πριν από λίγο αναγνωρίστηκαν από πολίτες  που προσέτρεξαν σε βοήθεια του άτυχου άντρα, όταν άκουσαν τις κραυγές πόνου που του προκαλούσαν τα κτυπήματα τα οποία δεχόταν.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Patratimes.gr, μεταξύ αυτών που αναγνωρίστηκαν είναι και ο ....
φερόμενος ως «αρχηγός» της ομάδας που πραγματοποίησε την επίθεση το βράδυ της Κυριακής, ο οποίος συμμετείχε και σε συντονιστικό όργανο κινητοποιήσεων κατοίκων μετά την δολοφονία του 29χρονου Θαν. Λαζανά στην περιοχή της παραλίας.
Οι τρεις θα οδηγηθούν αύριο στον εισαγγελέα
http://patrastimes.gr/arthro.php?id=19138
  • Blogroll

  • Blog Archive