Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΧΩΡΙΣ ΡΕΥΜΑ

Posted by ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΩ Δευτέρα, Ιουνίου 25, 2012

ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ - ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΧΩΡΙΣ ΡΕΥΜΑ

Η Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού (ΔΕΗ), αποτελεί εταιρία κοινωφελούς σκοπού η οποία οφείλει να παρέχει απρόσκοπτα στην κοινωνία ένα από τα πιο σημαντικά δημόσια κοινωνικά αγαθά, το ηλεκτρικό ρεύμα.  Εσχάτως, η ΔΕΗ, φαίνεται να μην λειτουργεί βάσει του σκοπού για τον οποίο δημιουργήθηκε.  Σαν να μην έφταναν οι συνθήκες βαθιάς εξαθλίωσης που ζει η ελληνική κοινωνία, η ΔΕΗ κόβει το ρεύμα σε εκατοντάδες συμπολίτες μας, συμπεριφερόμενη ως ο πλέον ανάλγητος και στυγνός εισπρακτικός μηχανισμός  για λογαριασμό των διεθνών τοκογλύφων.
Τους τελευταίους μήνες, το Κίνημα Δεν Πληρώνω δέχεται καθημερινά, δεκάδες απεγνωσμένες εκκλήσεις συνανθρώπων μας, οι οποίοι αδυνατούν να πληρώσουν τους λογαριασμούς της ΔΕΗ με το πενιχρό τους εισόδημα. Συνάνθρωποί μας άρρωστοι, ανάπηροι, πάμφτωχοι και εγκαταλελειμμένοι από το κράτος των μεγαλοκαπιταλιστών, ψάχνουν για μια θέση στον ήλιο. Η ΔΕΗ όμως τους επιφυλάσσει μία θέση στο απόλυτο σκοτάδι.
Καλούμε τους εργαζόμενους της ΔΕΗ να αρθούν στο ύψος των περιστάσεων και να αρνούνται να εκτελέσουν τις διακοπές ρεύματος που οδηγούν την κοινωνία μας σε έναν νέο μεσαίωνα.
Το Κίνημα Δεν Πληρώνω, ως πολιτικός φορέας λαϊκής αντίστασης και πάλης για την εγκαθίδρυση μιας δίκαιης κοινωνίας, δεν κάθεται με σταυρωμένα χέρια μπροστά σε αυτό το έγκλημα που συντελείται. Επανασυνδέουμε το ρεύμα στους ανήμπορους συμπολίτες μας που μας καλούν και οργανώνουμε στις γειτονιές επιτροπές περιφρούρησης των λαϊκών δικαιωμάτων.  
Για να μη μείνει
ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΧΩΡΙΣ ΡΕΥΜΑ, ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ!
ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΡΑ! ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΠΙΣΩ!
Καυτατζόγλου 35, Πατήσια, 211 0192839
kinimadenplirono.gr
  • Blogroll

  • Blog Archive