Παρασκευή, 22 Ιουνίου 2012

Προς το Κίνημα Δε Πληρώνω

Κυρίες και κύριοι του Κινήματος καλησπέρα σας. Ονομάζομαι Ε...
Είμαι διαζευμένη μητέρα με ένα κοριτσάκι 6 χρονών. Κατοικώ μόνιμα στη πόλη του Κιλκίς. Εδώ και 2 βδομάδες η ΔΕΗ μου έχει κόψει το ρεύμα για χρέος που κοντεύει τα 3000 Ευρώ.
Το φαινόμενο μάλιστα στο Κιλκίς έχει λάβει τρομακτικές διαστάσεις και η έξαρση του έχει αφήσει χωρίς ρεύμα περίπου 1000 σπίτια. Εγώ, άνεργη για σχεδόν δύο χρόνια, εργάζομαι εδώ και 4 μήνες σε πρόγραμμα του Δήμου Κιλκίς στα φορτηγά (σκουπιδιάρικο). Μόλις πριν 15 μέρες μου επιδίκασε το δικαστήριο 200 ευρώ διατροφή. Ενώ ήδη είχα αρχίσει να πληρώνω 300-300 ευρώ από τη μέρα που έπιασα δουλειά και πληρώθηκα, οι υπεύθυνοι της ΔΕΗ δε κάνουν πίσω. Μου είναι αδύνατο να μεγαλώσω ένα παιδί αυτής της ηλικίας χωρίς ρεύμα....Κοντεύω να τρελαθώ. Σκέφτομαι να πάω να τους το αφήσω στο γκισέ να μου το μεγαλώσουν αυτοί και να πάω να φουντάρω... με έχουν φτάσει στην απελπισία..... Σας παρακαλώ βοηθήστε με. Και ένα μήνυμα εμψύχωσης θα το δω σαν βοήθεια..... δεν έχω κανέναν και ακόμη και ο πρώην σύζυγος μου είναι ουσιαστικά απών... Ευχαριστώ για το χρόνο που διαθέσατε για την ανάγνωση του προβλήματος μου. Να είστε πάντα καλά. Αυτό που κάνετε σε τόσους συνανθρώπους μας αγγίζει τα όρια της Αγιοσύνης. Το μήνυμα αυτό σας το στέλνω από το λογαριασμό ενός γνωστού καθώς .... που χρήματα για ίντερνετ... πού ρεύμα για υπολογιστή.... Αν και εφόσον θέλετε απαντήστε μου ελεύθερα σε αυτό το μέιλ.  

ΑΠΑΝΤΗΣΗ:Αγαπητη Ε., καλησπερα. Το συγκινητικο σου μηνυμα δυστυχως το λαμβανουμε ολο και πιο συχνα. Το σκληρο και απανθρωπο προσωπο της ΔΕΗ και ουσιαστικα του ιδιου του κρατους δειχνει οτι αυτοι οι ανθρωποι δεν εχουν ιχνος ανθρωπιας μεσα τους. Να ξερεις οτι περναει απο το χερι μας θα το κανουμε. Δεν εισαι μονη σου. Οι συναγωνιστές μας της περιοχής ήδη ανέλαβαν να επιλύσουν το ζήτημα.
  • Blogroll

  • Blog Archive