Παρασκευή 10 Αυγούστου 2012

Την παραίτηση του πρόεδρου της ΛΑΡΚΟ ζήτησε το ΥΠΟΙΚ

Posted by ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΩ Παρασκευή, Αυγούστου 10, 2012
Την παραίτηση του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου της ΛΑΡΚΟ Αναστάσιου Μπαράκου, διότι δεν εφάρμοσε τις διατάξεις των νόμων, που προβλέπουν μείωση των αποδοχών στον ευρύτερο δημόσιο τομέα, από τον χρόνο έναρξης ισχύος τους, ζήτησε το Υπουργείο Οικονομικών. Η ανάγκη εφαρμογής των σχετικών διατάξεων επισημάνθηκε και με απόφαση της Τακτικής... Γενικής Συνέλευσης των μετόχων του 2012.
Η καρατόμηση του διευθύνοντος συμβούλου έρχεται μια ημέρα μετά από την εντολή που έδωσε ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς προς τους αρμόδιους υπουργούς να προχωρήσουν με συνοπτικές διαδικασίες στην τιμωρία των επίορκων δημοσίων υπαλλήλων αλλά και διοικητών στις ΔΕΚΟ που δεν έχουν ακόμη εφαρμόσει τον νόμο για τη μείωση των μισθών.
Ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών κ. Χρήστος Σταϊκούρας και ο γενικός γραμματέας του υπουργείου κ. Γιώργος Μέργος έχουν αναλάβει να καταγράψουν το μισθολογικό κόστος σε όλες τις εποπτευόμενες ΔΕΚΟ και σύντομα αναμένονται οι αποφάσεις για όσους δεν εφάρμοσαν τη νομοθεσία που έχει ψηφιστεί από τον περασμένο Μάρτιο.
  • Blogroll

  • Blog Archive