Κυριακή 5 Αυγούστου 2012

Η ελληνική τρόικα Νεοδημοκρατικής Αριστεράς-μΠΑτΣΟΚ, συναντήθηκε με τους πολιτικούς τους προϊσταμένους σήμερα, προκειμένου να αποφασίσουν ότι οι διαπραγματεύσεις πήγαν καλά. 

Φυσικά πήγαν καλά για τους ντόπιους και διεθνείς τοκογλύφους και πλουτοκράτες που ρουφούν το αίμα του ελληνικού λαού, καθώς και για το πολιτικό τους προσωπικό. 

Συνοπτικά η προαποφασισμένη και από σήμερα επισφραγισμένη συμφωνία της ολοκληρωτικής μας εξαθλίωσης συνίσταται σε μειώσεις μισθών και συντάξεων, περικοπές κοινωνικών επιδομάτων, διάλυση του κοινωνικού κράτους, με βασικό θύμα την δημόσια υγεία.
 Ο κατάλογος των μέτρων μέσω των οποίων θα επιτευχθεί η ολοκληρωτική καταστροφή του ελληνικού λαού, δεν έχει τέλος. 

Φυσικά όπως όλοι γνωρίζαμε, τα ψέματα περί επαναδιαπραγμάτευσης του μνημονίου ήταν προεκλογικά φούμαρα και οι υποσχέσεις περί σκληρών διαπραγματεύσεων με την τρόικα ήταν παραμύθια της Χαλιμάς. 

Το Κίνημα Δεν Πληρώνω είχε διατρανώσει προεκλογικά ότι μέσω των εκλογών δεν έχει σωθεί ιστορικά κάνενας λαός. 
Είναι ιστορική ευθύνη του περήφανου Ελληνικού λαού, να αρθεί στο ύψος των περιστάσεων και με οργάνωση και αντίσταση παντού, στους χώρους δουλειάς, στις γειτονιές, στα Νοσοκομεία, στις εφορίες, στις Σχολές, στις ΔΕΚΟ να μην επιτρέψει να εφαρμοστούν τα επαίσχυντα και καταστροφικά μέτρα. 

Καλούμε το λαό με οργανωμένο τρόπο, να αρνηθεί ατομικά και συλλογικά να πληρώσει την κρίση που το 1% των λαμογιών προσπαθεί να φορτώσει στους ώμους του 99%. 

 ΚΙΝΗΜΑ  ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ 
www.kinimadenplirono.gr 
epitropes2010@gmail.com 
Γραφεία: Καυτατζόγλου 35- Αθήνα, Πατήσια- ΤΚ 111 44 
τηλ. 2110192839
  • Blogroll

  • Blog Archive