Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2012

ΑΧΑΪΑ: Άρση της επί πιστώσει χορήγησης φαρμάκων στους ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ

Posted by ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΩ Σάββατο, Σεπτεμβρίου 01, 2012
Άρση της επί πιστώσει χορήγησης φαρμάκων στους ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ, αποφάσισαν και οι φαρμακοποιοί της Αχαίας. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αχαϊας, που συνεδρίασε εκτάκτως σήμερα, αποφασίστηκε ομόφωνα η συμμετοχή του συλλόγου στην κινητοποίηση των συλλόγων όλης της χώρας με άρση επί πιστώσει χορήγησης φαρμάκων στον ΕΟΠΥΥ από την Δευτέρα 3.9.2012.
"Η κυβέρνηση, αντί να εκπληρώσει τις προεκλογικές της υποσχέσεις, θυμίζουμε πως διατυμπάνιζε πρόσθετη χρηματοδότηση του ΕΟΠΥΥ και συμψηφισμό των χρεών μας, προχωρεί σε απειλές για ...ατομικές συμβάσεις και έκνομες πληρωμές, προσπαθώντας να φοβίσει αυτούς που ως χτες υπεραμυνόταν των δίκαιων αιτημάτων τους. Αντί να πει την αλήθεια στον ελληνικό λαό, πως πρακτικά είναι ανασφάλιστος, επιλέγει να μας διχάσει, επενδύοντας σε εσωτερικές αδυναμίες και αντιθέσεις. Οι φαρμακοποιοί, είναι οι μόνοι πολίτες που από τις 31 Ιουλίου, έχουν αποδώσει φόρο για εισοδήματα που δεν έχουν λάβει", αναφέρεται μεταξύ άλλων, στην ανακοίνωση.
Και καταλήγει: "Σε κάθε περίπτωση και επειδή «οι καλοί λογαριασμοί, κάνουν τους καλούς φίλους», στο ενδεχόμενο που εμφανιστούν φαινόμενα προσχηματικών αποχωρήσεων από τις κινητοποιήσεις από συλλόγους ανεξάρτητα αν είναι όμοροι ή όχι, η Αχαϊα δεν θα επιχειρήσει να λύσει με τον μοναχικό αγώνα της το συνολικό μας πρόβλημα. Ελπίζουμε να πάμε όλοι μαζί ως το τέλος για την επιβίωση του κλάδου και του συστήματος Κοινωνικής Ασφάλισης της χώρας!".
  • Blogroll

  • Blog Archive