Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2012


Η Eγνατια οδος ειναι, υποτιθεται, ενας υπερσυγχρονος διεθνης αυτοκινητοδρομος, ευρωπαϊκων προδιαγραφων.
Μαλιστα, τωρα, τα διοδια που πληρωνει κανεις ειναι μια περιουσια.
Προκειται μαλιστα να πολλαπλασιαστουν.
Προσφατα δε ανακοινωθηκε οτι θα παραχωρηθει για εκμεταλλευση σε ιδιωτες για 40 χρονια, αφου βεβαια εμεις τα κοροϊδα, εχουμε πληρωσει για την κατασκευη του.
Ο νομος οριζει σαφως οτι ενας κλειστος αυτοκινητοδρομος με διοδια εχει την καταλληλη περιφραξη ουτως ωστε να μην μπορουν να εισελθουν ζωα σε αυτον.
Μαλιστα εαν και κατεξαιρεση εισελθει καποιο ζωο  πρεπει να εχουν ληφθει τα καταλληλα μετρα για τον εντοπισμο και την απομακρυνση του.
Ειναι γνωστα τα πολυ συχνα ατυχηματα που συμβαινουν στην εγνατια με αρκουδες, ελαφια, λυκους και αλλα ζωα που μπαινουν μεσα καθως δεν εχουν παρθει τα καταλληλα μετρα περιφραξης και σεβασμου του φυσικου περιβαλλοντος της τοπικης πανιδας.
Το παρακατω περιστατικο ειναι πρωτοφανες και ακρως επικινδυνο.
Διαβαστε το σχετικο δημοσιευμα: ...


Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα του Σαββάτου στην Εγνατία Οδό.

Ένα λεωφορείο του ΚΤΕΛ Ξάνθης, που πραγματοποιούσε το δρομολόγιο Αθήνα – Ξάνθη, βρέθηκε «αντιμέτωπο» στη μέση του δρόμου με δύο άλογα.

Το λεωφορείο, ο οδηγός του οποίου αιφνιδιάστηκε, απέφυγε το ένα από τα δύο ζώα, ωστόσο συγκρούστηκε με το άλλο, το οποίο, σύμφωνα με το xanthipress.gr, πρέπει να ήταν ήδη νεκρό.

O οδηγός κατάφερε να διατηρήσει τον έλεγχο του οχήματός του και το ακινητοποίησε. Αμέσως όμως μετά, το λεωφορείο ακολουθούσε ένα Ι.Χ. φορτηγό, το οποίο συγκρούστηκε με το δεύτερο άλογο, με αποτέλεσμα να προκληθούν σοβαρές υλικές ζημιές και να τραυματιστεί ελαφρά ο οδηγός του. Εν συνεχεία σημειώθηκε καραμπόλα με τρία αυτοκίνητα.
  • Blogroll

  • Blog Archive