Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΟΙ: ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΙΑ ΕΟΖ!

Posted by ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΩ Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 10, 2012
Μια προταση που δεν πρεπει να περασει απαρατηρητη δειχνει τις προθεσεις των γερμανων καπιταλιστων σε βαρος των εργαζομενων της χωρας.

Ο Ραλφ Βρόμπερ , καθηγητής του Πανεπιστημίου του Zwickau, εκφράζει την άποψη -όπως διαβάζουμε σε σχετικό άρθρο της Zeit online-, ότι η ύπαρξη επιλεγμένων περιοχών ΕΟΖ θα μειώσει την πίεση για μεταρρυθμίσεις σε όλη την υπόλοιπη χώρα, καθώς η ελληνική κυβέρνηση θα συγκέντρωνε την προσοχή της μόνον στις επιλεγμένες περιοχές.

Γι’ αυτό και ο ίδιος προτείνει να μετατραπεί όλη η Ελλάδα σε Ειδική Οικονομική Ζώνη! 

 Την πρόταση αυτή έρχεται να επαναλάβει ο Χανς-Πέτερ Κάιτελ, πρόεδρος της Ομοσπονδίας Γερμανικών Βιομηχανιών, που επανέλαβε σε δηλώσεις του την άποψη περί κατάργησης στην Ελλάδα όλων των εργασιακών δικαιωμάτων (όσων απέμειναν) προτείνοντας να γίνει όλη η χώρα μια απέραντη Ελεύθερη για τους κεφαλαιοκράτες Οικονομική Ζώνη.

Εξ αλλου δημοσιεύματα αναφέρουν ότι δεν είναι καθόλου τυχαία η επιλογή του τόπου εγκατάστασης των στρατοπέδων συγκέντρωσης των μεταναστών χωρίς χαρτιά. Εχουν δημιουργηθεί σε περιοχές ανάπτυξης ΕΟΖ. Έτσι θα μπορούν να τους χρησιμοποιούν σαν σύγχρονους σκλάβους.

 Ήδη έχει προβλεφτεί, με σχετικό νόμο, όταν είναι αδύνατη η επαναπροώθηση των κρατουμένων μεταναστών στη χώρα τους, να μπορούν να απασχολούνται σε ΕΟΖ!

Ζούμε σε μια οργουελική κοινωνία που οι φαραωνικές συνθήκες ζωής και εργασίας των σκλάβων που χτίζαν τις πυραμίδες θα φαντάζουν παραδεισένιες..
  • Blogroll

  • Blog Archive