Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012

Ξεπέρασαν τις 217 οι προσαγωγές για τα επεισόδια στην πλατεία Συντάγματος, εκ των οποίων οι 24 μετατράπηκαν, μάλιστα, σε συλλήψεις.
Περίπου οι μισοί από τους προσαχθέντες ήταν μαθητές που βρέθηκαν στην πλατεία Συντάγματος και οδηγήθηκαν στο Τμήμα προκειμένου να ελεγχθούν τα σακίδιά τους.
Μεταξύ των προσαχθέντων είναι και ένας άντρας που είχε πλησιάσει το κτίριο της γερμανικής πρεσβείας κρατώντας πλακάτ με την εικόνα της γερμανίδας καγκελαρίου Ανγκελα Μέρκελ και του αγάλματος της Αφροδίτης της Μήλου, όπως αυτό εμφανιζόταν στο γνωστό πρωτοσέλιδο του περιοδικού Focus.
Αύριο στις 10 στην Ευελπίδων γίνεται συγκέντρωση συμπαράστασης στους...
24 συλληφθέντες, μεταξύ των οποίων 5 ανήλικοι και άτομα νεαρής ηλικίας (19-20 ετών). Οι περισσότεροι συνελήφθησαν μόνο και μόνο επειδή φορούσαν μάσκα για να προστατευθούν από τα χημικά (κουκουλονόμος γαρ!).
Ένας εκ των συλληφθέντων είναι τραυματίας με χτύπημα στο κεφάλι. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Γεννηματάς, όπου του δώσανε χαρτί με φαρμακευτική αγωγή, το οποίο κρατά η αστυνομία και δεν το δίνει στους συγγενείς τους, ώστε να προμηθευθούν τα φάρμακα.




  • Blogroll

  • Blog Archive