Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

ΟΧΙ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΣ
Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΘΕΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ



Το ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ μαζί με τα Σωματεία των Εργαζομένων στο Γ.Ν Πατησίων και το 7ο Θεραπευτήριο του ΙΚΑ και άλλους φορείς και συλλογικότητες  της περιοχής, σας καλεί στη ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ έξω από το 7ο Θεραπευτήριο στην οδό Καυτατζόγλου, την Πέμπτη 11 Οκτώβρη στις 5μμ και στη διαδήλωση που θα ακολουθήσει.

Οι κυβέρνηση της τρόικα, με τους υπουργούς-μακελάρηδες της δημόσιας υγείας, έχει εξαπολύσει δριμύτατη επίθεση στα δικαιώματα-κατακτήσεις των εργαζομένων, προσπαθώντας να μας γυρίσει στο μεσαίωνα.

Συγκεκριμένα στην περιοχή των Πατησίων ο υπουργός Λυκουρέντζος, σε συνέχεια του καταστροφικού έργου του Λοβέρδου, αποφάσισε σε μία νύχτα το ΚΛΕΙΣΙΜΟ του 7ου Θεραπευτηρίου το ΙΚΑ.

Από τον περασμένο Απρίλιο δε, το Γενικό Νοσοκομείο Πατησίων εφημερεύει πλέον μόνο μέχρι τις 14:30 το μεσημέρι και όχι μέχρι τις 11 το βράδυ, με αποτέλεσμα οι ασθενείς της ευρύτερης περιοχής με επείγουσες παθήσεις να μην μπορούν να εξετασθούν.

Όλα αυτά σε μια συντεταγμένη προσπάθεια τρόικα-κυβέρνησης και διοικητών διαφόρων βαθμίδων των νοσοκομείων, να διαλύσουν τη δημόσια υγεία, να αποκλείσουν τους ασφαλισμένους από το δικαίωμα στο φάρμακο.

ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΗΔΗ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΝΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΑΠΌ ΠΑΘΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΗΤΑΝ ΙΑΣΙΜΕΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΔΟΚΙΜΟ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ.

ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ-ΝΑ ΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΟΠΟΥ Ο ΠΛΟΥΣΙΟΣ ΘΑ ΕΠΙΒΙΩΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΦΤΩΧΟΣ ΘΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΑΠΟ ΣΟΒΑΡΑ Ή ΑΣΗΜΑΝΤΑ ΑΙΤΙΑ.

Ήρθε η ώρα να αντιδράσουμε! Δε θα τους περάσει!

Ήδη οι μέχρι στιγμής αγώνες των εργαζομένων στα νοσοκομεία της περιοχής, μαζί με τους κατοίκους της περιοχής, το ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ και άλλους φορείς είχαν ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.
Το 7ο του ΙΚΑ ακόμη λειτουργεί και το Γ.Ν Πατησίων δεν έχε κλείσει ούτε έχει μετατραπεί σε κέντρο υγείας όπως πολλοί θέλαν.

Το ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ μαζί με τα Σωματεία των Εργαζομένων στο Γ.Ν Πατησίων και το 7ο Θεραπευτήριο του ΙΚΑ και άλλους φορείς της περιοχής, σας καλεί στη ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ έξω από το 7ο Θεραπευτήριο στην οδό Καυτατζόγλου, την Πέμπτη 11 Οκτώβρη στις 5μμ και στη διαδήλωση που θα ακολουθήσει.

Τα νοσοκομεία μας μπορούμε να τα διασώσουμε , ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, κάτοικοι φορείς και εργαζόμενοι με τον αγώνα μας.

Παράλληλα με τη μάχη για δημόσια δωρεάν υγεία για όλους, το ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ, στα πλαίσια του κοινωνικού του έργου, ίδρυσε το ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ του Κινήματος Δεν Πληρώνω, το οποίο θα λειτουργεί με εθελοντές συναγωνιστές μέλη του κινήματος  και μη και θα εξετάζει κατόπιν ραντεβού, τους ανασφάλιστους συμπολίτες μας.

Επίσης το Κίνημα Δεν Πληρώνω λειτουργεί Τράπεζα Αίματος για όλους τους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη, ανεξάρτητα από εθνικότητα, χρώμα και οικονομική κατάσταση.
  • Blogroll

  • Blog Archive