Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

"ΕΛΛΗΝΙΚΑ" ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Posted by ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΩ Δευτέρα, Οκτωβρίου 01, 2012
Σε μια εποχή παγκοσμιοποιημένης οικονομίας ακόμη και μία σπανακόπιττα είναι πολυεθνική. 
ΙΣΠΑΝΙΑ: ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΜΗ ΣΕ ΑΝΕΡΓΟΥΣ
Από την άλλη μην έχουμε την ψευδαισθηση οτι ο έλληνας Μπόμπολας είναι πιο καλός και αξίζει να τον υποστηρίξουμε απέναντι στον ισπανό ή ιταλό ή αμερικάνο "Μπόμπολα". Η κοινωνία χωρίζεται σε τάξεις σε όλο το κόσμο. Ο ισπανός, γάλλος , πορτογάλος ή ιταλός εργαζόμενος ή άνεργος που διαδηλώνει στις πλατείες είναι αδελφός μας.
Αντίθετα αυτοί που μας εκμεταλλεύονται , ακόμη και οι έλληνες, είναι απέναντι μας.
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΡΟΦΗΣ
Οι μεγάλες πολυεθνικές αλυσίδες σούπερ μαρκετ, που διατηρούν και ελληνικά ονόματα, προσπαθούν να μας πείσουν με ψεύτικες διαφημίσεις και μεγάλες γαλανόλευκες, ότι είναι "δικές" μας. Αυτή η προσπάθεια, να δείξουν ότι είναι ένα με εμάς, δεν τις εμποδίζει από το να κερδοσκοπούν ασύστολα σε βάρος των καταναλωτών αναγκάζοντας κάποιους από αυτούς να "ψαρεύουν"  στα ληγμένα τους προκειμένου να επιβιώσουν..
Ορίστε το πώς θα αναγνωρίζετε εάν ένα προϊόν είναι Ελληνικό ή όχι:
"ΕΛΛΗΝΙΚΟ" ΠΡΟΪΟΝ
Και όσοι αναρωτιούνται για το εάν θα πρέπει να λαμβάνουμε υπ' όψιν μας τους τυχόν Έλληνες εργαζόμενους στα εργαστήρια και εργοστάσια παραγωγής και συσκευασίας προϊόντων των οποίων οι Α' Ύλες προέρχονται από Τουρκία, Πολωνία, Βέλγιο και Βουλγαρία οταν αυτες, μπορούν κάλλιστα να βρεθούν και στην Ελληνική ύπαιθρο, ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΣΑΣ! 
Επιτελους ξεκολληστε με το παραμυθι των Ελληνικων προιοντων και αλλου τυπου πατριωτικα χαζοπιπιλισματα που θα μας σωσουν. 
Δειξτε Ελεος στην εννοια Νοημοσυνη !
Μ.Α. - Β.Π.
  • Blogroll

  • Blog Archive