Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε σήμερα Σάββατο, 27 Οκτώβρη, η ανοιχτή συνέλευση της Επιτροπής Αγώνα Δυτικής Αττικής του Κινήματος Δεν Πληρώνω στους Αγίους Αναργύρους, στο καφέ Deja vous.

Παρευρέθηκαν πολλοι συναγωνιστές καθώς και νέα μέλη του Κινήματος Δεν Πληρώνω, ενώ έγινε ανοιχτή συζήτηση για τα κοινωνικοπολιτικά ζητήματα της εποχής και για την οργάνωση της πάλης μας.


Η ανοιxτή αυτή συνέλευση, ακολούθησε τη χθεσινή δυναμική παρέμβαση του Κινήματος Δεν Πληρώνω, στη ΔΕΗ των Αγίων Αναργύρων, στα πλαίσια του αγώνα μας για να μη μείνει κανένα σπίτι χωρίς ρεύμα.
Αποφασίστηκαν δράσεις, μεταξύ των οποίων και η διήμερη παρέμβασή μας στο πανηγύρι των Αγίων Αναργύρων, την ερχόμενη Τετάρτη 31/10 και Πέμπτη 1/11.

Επίσης αποφασίστηκε η παρέμβαση μας για να μην μείνει κανένα σπίτι χωρίς ρεύμα καθώς και η αγωνιστική μας αλληλεγγύη σε περιπτώσεις εξώσεων και κατασχέσεων σπιτιών.

Μετά το τέλος της ανοιχτής συνέλευσης, ακολούθησε εξόρμηση των συναγωνιστών, στην περιοχή των Αγίων Αναργύρων, κατά την οποία μοιράστηκαν εκατοντάδες εφημερίδες του Κινήματος Δεν Πληρώνω, σε κλίμα επευφημίας από τον κόσμο, ο οποίος αναγνωρίζει, εκτιμά και στηρίζει τη δράση μας.


-ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥΣ
-ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΟΥΣ
-ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΧΩΡΙΣ ΡΕΥΜΑ

-ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ
-ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
-ΑΝΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΠΙΣΩ
  • Blogroll

  • Blog Archive