Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

«Απογραφή» αλλοδαπών και στα Πανεπιστήμια ζητάει η Χρυσή Αυγή

Posted by ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΩ Πέμπτη, Οκτωβρίου 25, 2012
Η …έρευνα της «Χρυσής Αυγής» για αλλοδαπούς στη χώρα, μετά τα νηπιαγωγεία επεκτείνεται τώρα και στα πανεπιστήμια!
Επιστολή του βουλευτή της «Χρυσής Αυγής» Παναγιώτη Ηλιόπουλου βρήκαν στην προσωπική τους ηλεκτρονική διεύθυνση τα μέλη των πρυτανικών αρχών του Πανεπιστημίου Αιγαίου, με την οποία και τους ζητούσε άμεση ενημέρωση για τον αριθμό των αλλοδαπών φοιτητών που στεγάζονται στις φοιτητικές εστίες του Ιδρύματος.
Προσβεβλημένοι από το απαράδεκτο όπως το χαρακτήρισαν ύφος της επιστολής αυτής, τα μέλη των πρυτανικών αρχών του Ιδρύματος αρνήθηκαν να απαντήσουν.
«Το ύφος της επιστολής ήταν απαράδεκτο, έσβησα το μήνυμα, δεν πρόκειται να δώσουμε αντίστοιχα στοιχεία» δήλωσε ο αντιπρύτανης του πανεπιστημίου Αιγαίου κ. Νίκος Σουλακέλλης. «Για εμάς όλοι οι φοιτητές είναι ίσοι και έχουν τις ίδιες υποχρεώσεις και θα ίδια δικαιώματα» λέει ο κ. Σουλακέλλης.
Το ίδιο μήνυμα ο...  βουλευτής της Χρυσής Αυγής το έστειλε και σε όλους τους καθηγητές του Πανεπιστημίου, ενώ το θέμα προκάλεσε αναστάτωση αλλά και αντιδράσεις στην ακαδημαϊκή κοινότητα της Λέσβου.
Να σημειωθεί ότι ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής έχει αναφέρει σε ομιλία του στη Βουλή, ότι στις φοιτητικές εστίες μειώνονται οι θέσεις για τους Έλληνες, καθώς πολλές καλύπτονται από μετανάστες…
Η επιστολή …στρατιωτικού ύφους του βουλευτή της Χρυσής Αυγής είναι η παρακάτω:

«Παρακαλώ να με ενημερώσετε για τον αριθμό Ελλήνων φοιτητών που φιλοξενούνται-στεγάζονται στη φοιτητική εστία του Πανεπιστημίου Αιγαίου και τον αντίστοιχο αριθμό αλλοδαπών φοιτητών. Περιμένω την απάντησή σας σε αυτό το e-mail. Παναγιώτης Ηλιόπουλος, Βουλευτής Μαγνησίας, Λαϊκός Σύνδεσμος – Χρυσή Αυγή».
Πηγή: Αναδημοσίευση από Το Βήμα
  • Blogroll

  • Blog Archive