Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΒΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ

Posted by ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΩ Τετάρτη, Οκτωβρίου 10, 2012
Για μια ακόμη φορά, η κυβέρνηση των τροϊκανών, πνίγει στα καρκινογόνα χημικά, στην ωμή βία και τις "προληπτικές", χουντικού χαρακτήρα, προσαγωγές την λαϊκή αντίδραση.
Η προκλητική επίσκεψη της Μέρκελ. έβγαλε δεκάδες χιλιάδες στο δρόμο.
 Η κυβέρνηση προχώρησε σε αστείες αλλά και επικίνδυνες προσαγωγές και συλλήψεις με την γελοία κατηγορία - κακούργημα- για τους διαδηλωτές που στοιχειωδώς προσπάθησαν να προφυλαχτούν από τα παράνομα χημικά, φέροντας μάσκες φίλτρου.
Τραυμάτισαν δεκάδες πολίτες, προσήγαγαν εκατοντάδες , ανάμεσα τους πολλούς  μαθητές και συνέλαβαν, παραπέμποντας τους σε δίκη δεκάδες. 
Καταγγέλλουμε την προληπτική προσαγωγή του γιατρού Κώστα Καταραχιά, Γενικού Γραμματέα του Σωματείου Εργαζόμενων Αγίου Σάββα και μέλος της ΕΕ της ΟΕΝΓΕ στην οδό Ερμού λίγα μόλις μέτρα πριν από το χώρο της συγκέντρωσης των συνδικάτων στη Πλατεία Συντάγματος και ο οποίος κρατήθηκε μέχρι να τελειώσει η συγκέντρωση παρά τις παρεμβάσεις συνδικαλιστών που βεβαίωναν την ιδιότητα του. 
  Ζητάμε την άμεση διακοπή κάθε δίωξης σε βάρος των συλληφθέντων. Να τιμωρηθούν οι ένοχοι της επίθεσης ενάντια στο λαό που διαδήλωνε ειρηνικά ενάντια στα  μέτρα της τρόικας.
Η νέα χούντα δεν θα περάσει.

ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ- Ομάδα Υγείας

  • Blogroll

  • Blog Archive