Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012

Πρακτικές της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας ξεσήκωσε η ΕΛ.ΑΣ. προκειμένου να καταστείλει την απεργία που κήρυξε  στις 12/10/12, 18.00 η Ένωση Τεχνικών Ελληνικής Ραδιοφωνίας στο ραδιοφωνικό σταθμό “Sentra, 103,3″ του ομίλου “Πήγασος” του Γ. Μπόμπολα.
Όλα ξεκίνησαν στις 17.50 περίπου, όταν ο διευθυντής του σταθμού, Βαγγέλης Μπραουδάκης εμφανίστηκε στη συνέλευση των εργαζομένων, εκτοξεύοντας απειλές.
Λίγη ώρα αργότερα, στις 18.15 περίπου, ο Θανάσης Τσεκούρας, διευθυντής της εφημερίδας “ΕΘΝΟΣ” κατέφτασε με τη συνοδεία αστυνομικών δυνάμεων να... υπερασπιστεί τα συμφέροντα του Μπόμπολα και διαλύσει την συνέλευση και την απεργία των εργαζομένων.

Συγκεκριμένα, αφού απείλησε κάθε παρευρισκόμενο, σε μια έξαρση αλαζονείας άρχισε να ξεσπά, παρουσία των αστυνομικών δυνάμεων, λέγοντας “Θα δείτε ποιός είμαι εγώ…” και ανάλογες εκφράσεις, σύμφωνα με τις μαρτυρίες των εργαζομένων εκεί.
Τελικά οι αστυνομικές δυνάμεις εκκένωσαν την αίθουσα που γινόταν η συνέλευση και οι εργαζόμενοι παραμένουν συγκεντρωμένοι έξω απ’ το κτίριο.
Οι εργαζόμενοι ανέθεσαν σε μια βάρδια ασφαλείας την περιφρούρηση της απεργίας, η οποία παραμένει μέσα στο κτήριο μαζί με τους αστυνομικούς σε κλίμα πιέσεων, τρομοκρατίας και απειλών.
ΠΗΓΗ
  • Blogroll

  • Blog Archive