Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012

ΤΡΑΓΙΚΟ: Οι τελευταίες στιγμές του αυτόχειρα στη Πάτρα

Posted by ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΩ Παρασκευή, Νοεμβρίου 23, 2012
Ντοκουμέντο: Οι τελευταίες στιγμές του αυτόχειρα- Άς κάνουμε να έρθουν σύντομα και οι τελευταιές στιγμές του βάρβαρου καπιταλισμού που βιώνουμε...

Συγκλονιστικές στιγμές οδύνης κατέγραψε η κάμερα τοπικού τηλεοπτικού καναλιού της Πάτρας, λίγα μόλις λεπτά μετά την απόπειρα αυτοκτονίας 33χρονου.
Ο άνεργος πατέρας υπό το βάρος των οικονομικών προβλημάτων, απαγχονίστηκε από μια ελιά σε υπαίθριο χώρο της Αχαϊκής πρωτεύουσας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 33χρονος λίγες ημέρες πριν πάρει την απόφαση να βάλει τέλος στη ζωή του, είχε ένα ατύχημα με το αυτοκίνητό του. Για να μεταφερθεί το ΙΧ έπρεπε να μεταβεί γερανός και χρειάζονταν χρήματα και για την επισκευή του. Αμέσως μετά φέρεται να πήγε στην μητέρα του και να της είπε: «Δεν αντέχω άλλο μάνα».
Ας θυμηθούμε τι είχε γίνει:
Συγκλονίζει ο θάνατος του αυτόχειρα...

Δεν τα κατάφερε τελικά ο 33χρονος ο οποίος τις τελευταίες ώρες έδινε σκληρή μάχη να κρατηθεί στη ζωή.
Ο άτυχος άντρας είχε μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο της Πάτρας έπειτα και από την αποτυχημένη προσπάθειά του να βάλει τέλος στη ζωή, διά απαγχονισμού με καλώδιο από μια ελιά.
Ο 33χρονος βρέθηκε να αιωρείται από τη θηλιά από περαστικούς οι οποίοι αφού κατάλαβαν ότι δεν είχε εκπνεύσει, τον μετέφεραν στο Νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας. Δυστυχώς παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών ο 33χρονος εξέπνευσε.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο νεαρός άνδρας ήταν πατέρας ενός 5χρονου παιδιού και αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα.
enikos
  • Blogroll

  • Blog Archive