Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

Συγχωροχάρτι σε παραβάτες οδηγούς. «Ασυγχώρητοι» όσοι δεν πλήρωσαν διόδια

Posted by ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΩ Παρασκευή, Δεκεμβρίου 28, 2012
Για μια ακόμη φορά διαπιστώνεται  ότι το κράτος, απροσχημάτιστα, ανήκει στους μεγαλοεργολαβους και στους καπιτα-ληστές.  

Θέλει η π....... να κρυφτεί αλλά η χαρά δεν την αφήνει...

Πραγματοποιείται και φέτος η εθιμοτυπική επιστροφή πινακίδων και αδειών οδήγησης σε παραβάτες οδηγούς.

Με απόφαση του υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη , Νικόλαου Δένδια, επιστρέφονται από σήμερα (21.12.2012) οι άδειες οδήγησης, καθώς οι πινακίδες και οι άδειες κυκλοφορίας των οχημάτων (αυτοκινήτων, μοτοσικλετών και μοτοποδηλάτων), προκειμένου να διευκολυνθούν οι πολίτες στη μετακίνησή τους για τις εορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Η απόφαση, που πάντα έχει και εξαιρέσεις για όσους έχουν κάνει πολύ σοβαρές παραβάσεις, φέτος περιλαμβάνει στους «ασυγχώρητους» όσους αρνήθηκαν να πληρώσουν διόδια.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση:...


«Από την παραπάνω απόφαση εξαιρούνται και δεν επιστρέφονται τα στοιχεία οδήγησης και κυκλοφορίας οχημάτων, που αφορούν στις εξής παραβάσεις:

• Οδήγηση υπό την επήρεια οινοπνεύματος

• Οδήγηση με ταχύτητα πέραν της επιτρεπόμενης

• Παραβίαση της ένδειξης ερυθρού σηματοδότη

• Κυκλοφορία ανασφάλιστων οχημάτων

Μη καταβολή τέλους διοδίων»
  • Blogroll

  • Blog Archive