Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2013

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥ: Ο ΟΠΑΔ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

Posted by ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΩ Κυριακή, Ιανουαρίου 06, 2013

«Πήγα στον ΟΠΑΔ Πειραιά να θεωρήσω τα βιβλιάρια υγείας των προστατευόμενων μελών της οικογένειας μου όπως κάνω κάθε χρόνο ίδια μέρα. Ώρα 07:30 κλειστό το γκισέ και ο υπάλληλος μας έστελνε στην Αθήνα οδός Ηπείρου 38 (κεντρικά ),γιατί όλοι οι περιφερειακοί ΟΠΑΔ έκλεισαν. Ναι έκλεισαν. Πάω Αθήνα σταθμό Βικτώριας βρίσκω την υπηρεσία και μου δίνουν το νούμερο 640 με αναμονή 63 λεπτά.
Ο κόσμος τίγκα και όλοι με νεύρα και ύβρεις για το χάλι. Περιμέναμε να πάει εννέα ανοίξουν. Μια υπάλληλος να εξυπηρετήσει πάνω από 1000 άτομα. Μόλις μπαίνουμε μέσα μας ανακοινώνουν ότι... δεν πήγε ακόμα η εγκύκλιος κι ότι έπρεπε να φύγουμε. Καταλαβαίνετε το τι έγινε μόνο ξύλο που δεν έπεσε.
Γιατί δεν ανακοινώνετε στον κόσμο όλα αυτά στα όποια το υποβάλλετε να υπομένει άδικα;
Πουθενά δεν υπήρχε γραπτή ανακοίνωση που να λέει το παραμικρό. Ένας φουκαράς σεκιούριτι, ο κύριος Ηλίας, την πλήρωσε άδικα που μοίραζε τους αριθμούς χωρίς να ξέρει τίποτα και αυτός ανενημέρωτος ο καψερός.
Καλώ όλους τους δημοσίους υπαλλήλους να κάνουμε προσφυγή στη δικαιοσύνη και μομφή στο πρόσωπο του Υπουργού Υγείας. Άμεσα καλώ τα κόμματα της αντιπολίτευσης να πάρουν άμεσα θέση όπως και οι επιφανείς δημοσιογράφοι στα μέσα ενημέρωσης.
Η κοροϊδία πια πρέπει να τελειώσει.
Μας έκαναν απογραφή ξέρουν τα προστατευόμενα μέλη των οικογενειών μας από τις υπηρεσίες μας κι ακόμα μας ταλαιπωρούν. Αν είναι ανίκανοι να κάνουν διασταυρώσεις μεταξύ των υπηρεσιών δεν φταίμε εμείς να τραβάμε τόση ταλαιπωρία ,με περιττή γραφειοκρατία.
Οι ΟΠΑΔ περιφερειών διαλυμένοι. Το προσωπικό απολυμένο και οι ασφαλισμένοι στο έλεος του Θεού. Κάθε μήνα όμως παίρνουν από τους μισθούς μας τα χρήματα για μια ανύπαρκτη ασφάλεια».
  • Blogroll

  • Blog Archive