Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

ΕΚΤΑΚΤΟ: ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΩΝ ΜΑΤ ΣΤΟ Α/Σ ΜΕΤΡΟ

Posted by ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΩ Παρασκευή, Ιανουαρίου 25, 2013
Με επέμβαση των ΜΑΤ φαίνεται να εληξε η κατάληψη του αμαξοστασίου στα Σεπόλια

Η επέμβαση  ισχυρών δυνάμεων των ΜΑΤ,  πραγματοποιήθηκε λίγο πριν από τις τέσσερις τα ξημερώματα της Παρασκευής, στο  αμαξοστάσιο του Μετρό στα Σεπόλια...

Οι υπάλληλοι είχαν καταφύγει σε αυτό μετά την ανακοίνωση από τον υπουργό Ανάπτυξης, Κωστή Χατζηδάκη, για επιστράτευση των απεργών.

Στην επιχείρηση συμμετείχαν επτά διμοιρίες των ΜΑΤ, οι επικεφαλής των οποίων, αφού έσπασαν την αλυσίδα της κεντρικής εισόδου, εισήλθαν εντός του αμαξοστασίου.

Όσοι ήταν την ώρα της επέμβασης μέσα στις εγκαταστάσεις δεν έφεραν αντίσταση και στη συνέχεια οδηγήθηκαν σε μικρά λεωφορεία της ΕΛ.ΑΣ

Με εντολή εισαγγελέα, όσοι πολίτες... βρίσκονταν μέσα στον χώρο απομακρύνθηκαν, ενώ μέσα στις εγκαταστάσεις παραμένουν περίπου 100 εργαζόμενοι.

Στην ευρύτερη περιοχή υπάρχει ισχυρή παρουσία της Αστυνομίας, με τους δρόμους περιμετρικά του αμαξοστασίου να έχουν αποκλειστεί από περιπολικά και κλούβες, ενώ αστυνομικοί δεν επιτρέπουν την πρόσβαση στους πολίτες.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο παράδρομος της Εθνικής Οδού στο ύψος του αμαξοστασίου είναι κλειστός

Απαράδεκτο επίσης είναι το γεγονός ότι κατά την διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης, σύμφωνα με πληροφορίες του etheldrivers.blogspot.com απαγορεύουν από τους δημοσιογράφους  που αυτή τη στιγμή είναι εκεί, να τραβήξουν φωτογραφίες από το θέμα προκειμένου να γίνει άμεση ενημέρωση.

Τέτοια πράγματα συμβαίνουν μόνο στη χούντα, και το γεγονός πρέπει να συζητηθεί με την ΕΣΗΕΑ
πηγη
  • Blogroll

  • Blog Archive