Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013

Διαμαρτυρία σήμερα στα διόδια Λεπτοκαρυάς

Posted by ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΩ Κυριακή, Φεβρουαρίου 10, 2013

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στα παράπλευρα διόδια Λεπτοκαρυάς, πραγματοποιούν σήμερα στις 13.00 οι πολίτες της Πιερίας, όπου θα επιχειρήσουν να σηκώσουν τις μπάρες και να αφήσουν τα αυτοκίνητα να περάσουν ελεύθερα, χωρίς να πληρώσουν.
Για την Δευτέρα επίσης, στις 15.30, υπάρχει κάλεσμα για κινητοποίηση στα διόδια του Αιγινίου.
Την Τετάρτη το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί το Παμπιερικό Συλλαλητήριο της.. Κατερίνης, στην πλατεία Ελευθερίας, με στόχο να κηρυχτούν στάσεις εργασίας, να κλείσουν τα εμπορικά καταστήματα και να μεταβούν μετά οι συγκεντρωμένοι στα διόδια Αιγινίου με λεωφορεία.
Οι αποφάσεις για τις κινητοποιήσεις ελήφθησαν, μετά από συνεδρίαση στο δημαρχείο Κατερίνης, παρουσία του δημάρχου κ. Χιονίδη, της Παμπιερικής Επιτροπής Αγώνα κατά των διοδίων, όπως αυτή προτάθηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο Κατερίνης. Στην συνεδρίαση συμμετείχαν εκτός του δημάρχου Κατερίνης, εκπρόσωπος της αντιπεριφερειάρχου  Πιερίας, εκπρόσωπος της επιτροπής αγώνα κατά των διοδίων των δήμων Δίου -Ολύμπου και Πύδνας- Κολινδρού, πολλοί εκπρόσωποι των φορέων της Πιερίας και  δημοτικοί σύμβουλοι.

Η  Παμπιερική Επιτροπή Αγώνα καλεί όλους τους πολίτες και τους φορείς της Πιερίας, να συνεχίσουν τον αγώνα για την άμεση αναστολή λειτουργίας των διοδίων του Αιγινίου, με στόχο την κατάργηση τους και την άμεση κατάργηση των πλευρικών διοδίων της Λεπτοκαρυάς.
  • Blogroll

  • Blog Archive