Σάββατο 16 Μαρτίου 2013


Σας γράφουμε με αφορμή την ανακοίνωση όπου αναφέρεται οτι τα παιδιά απ' την 50η ΕΜΑ και την 558 Μ/Κ ΤΠ πήραν τις μεταθέσεις τους.
Συγχαρητήρια στα παιδιά διότι το άξιζαν μετά από 5 μήνες υπομονής στα αφιλόξενα στρατόπεδα του Έβρου. Εμείς όμως, εδώ στο στρατόπεδο Αβραμίδη στην Καβύλη (502 Μ/Κ ΤΠ, 105, 3 ΛΔΒ, 3ο ΤΥΠ), στο πηγάδι κατουρήσαμε;
Η πλειοψηφία της Ε' ΕΣΣΟ 2012 στις 10/3 έκλεισε 6 μήνες θητείας (5 στον Έβρο), αλλά μεταθέσεις πουθενά. Μάλιστα, όταν σαν «κάκοι και αχάριστοι στρατιώτες» (ή οι αχάριστοι γονείς μας) ρωτάμε τους ανωτέρους τι ...γίνεται με αυτή την ιστορία, μας λένε ότι δεν πρόκειτε να πάρουμε μεταθέσεις, με ένα ειρωνικό χαμόγελο.

Αν θυμόσαστε είμαστε οι πρώτοι που με επιστολή μας ενημερώσαμε για την ύπουλη και "κάτω-απ' το-τραπέζι" διαταγή που μας έκανε παράνομα αμετάθετους.
Ντροπή και αίσχος σε αυτούς που παράνομα και με το ζόρι μας κρατάνε εδώ πάνω και αιμοραγούν οικονομικά τις οικογένειες μας, που μας συντηρούν 1000km μακρυά απ' τα σπίτια μας, χωρίς καν την παραμικρή επίσημη ενημέρωση. Ξεφτιλήζουν την νοημοσύνη μας δίνοντας μας 8,62 ευρώ το μήνα και μας κοροιδεύουν στα μούτρα μας όταν τολμάμε να ρωτήσουμε πότε θα γυρίσουμε σπίτια μας.
Απ' ότι φαίνεται το αίμα των αδικοχαμένων παιδιών, που έβαψαν τα χέρια τους δεν ήταν αρκετό. Μια χειροβομβΊδα που αγοράζουν και αφαιρεί μια ζωη σε μια άσκηση είναι περισσότερο σημαντική από ένα δωρεάν εισιτήριο για να επισκεπτεί κάποιος την οικογένεια του.
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΕ, ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΠΙΣΩ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝEΙΕΣ ΜΑΣ.


Αλήθεια, το ΓΕΣ τι απαντά;
Εκείνη, η διαταγή του ΥΕΘΑ Π.Παναγιωτόπουλου, μετά τις δύο αυτοκτονίες στον Έβρο, για αυστηρή τήρηση των διαταγών και σεβασμό των δικαιωμάτων των συναδέλφων φαντάρων, τι έγινε;

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
 
Diktiospartakos.blogspot.com

  • Blogroll

  • Blog Archive