Σάββατο 20 Απριλίου 2013

ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ
Σαββατο 20 Απριλιου στις 6μμ στην Κοινοτητα Καπανδριτιου

Το Κινημα Δεν Πληρωνω καλει σε ανοιχτη συνελευση ολους τους κατοικους και εργαζομενους της Βορειας Αττικης,με θεμα "Παραδρομοι του θανατου και Διοδια".

Με αφορμη το προσφατο θανατηφορο ατυχημα που συνεβη πριν 2 εβδομαδες στον παραδρομο Αφιδνων,στο οποιο θρηνησαμε 2 νεκρους συνανθρωπους μας,η αναγκη να οργανωθουμε και να διαφυλαξουμε τη ζωη και την αξιοπρεπεια μας ειναι πλεον επιτακτικη. Οχι μονο οι ζωες μας,αλλα και οι ζωες των φιλων μας,των γειτονων μας,ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ βρισκεται σε κινδυνο.

Για μια ακομη φορα θρηνουμε θυματα στο βωμο του κερδους των μεγαλοεργολαβων που εκμεταλλευονται με υπερογκα διοδια τους εθνικους μας δρομους.Οι μεγαλοκαρχαριες των δρομων μας δεν εκτελουν ουτε στο παραμικρο τις συμβατικες υποχρεωσεις που προκυπτουν μεσα απο τις επαισχυντες συμβασεις παραχωρησης.Να κατασκευασουν και να συντηρησουν δηλαδη ασφαλες παραπλευρο οδικο δικτυο.

Ως ποτε θα μπαινουμε στο διλημμα 2ευρω η θανατος;
Ως ποτε θα παιζουμε με τις πιθανοτητες να ειμαστε εμεις το επομενο θυμα;

Οι ασφαλεις δρομοι ειναι δικαιωμα ολων μας.
Θα τους αφησουμε να μας σκοτωνουν;
 Τωρα περισσοτερο απο ποτε πρεπει να αγωνιστουμε για την καταργηση των διοδιων στις Αφιδνες και παντου,για ελευθερους δρομους για ολους.

ΟΡΓΑΝΩΝΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΔΥΝΑΤΑ:
ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ!
ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ!
ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!


ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ,  τηλ.211 0192839   
www.kinimadenplirono.gr
  • Blogroll

  • Blog Archive