Σάββατο 27 Απριλίου 2013

Η γνωστή ναζιστική συμμορία απαντώντας σε ενυπόγραφες αποκαλύψεις δημοσιογράφων για την αδιαφορία της για το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων και τον πραγματικό της ρόλο, απαντά ότι «στηρίζει τις Ένοπλες Δυνάμεις». Και συνεχίζει: «Για να αποκτήσουν οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις την αίγλη και το σεβασμό του ένδοξου παρελθόντος, απαιτείται μια κυβέρνηση ισχυρή και πρωτίστως Εθνική. Μια κυβέρνηση η οποία θα λειτουργεί στα πλαίσια του Εθνικού-Λαϊκού Κράτους, όπως το οραματίζεται και αγωνίζεται να οικοδομήσει η Χρυσή Αυγή». Ουσιαστικά η Χρυσή Αυγή πατά στο βάρβαρο και αμαρτωλό παρελθόν του φασίστα Μεταξά, εκλεκτό των Άγγλων τραπεζιτών, του Λαμπράκη και του βιομήχανου όπλων Μποδοσάκη, αλλά και στη Χούντα των Συνταγματαρχών, των πρακτόρων της CIA και των διαπλεκόμενων διεφθαρμένων αξιωματικών με τον Ωνάση-Νιάρχο-Πάπας κλπ, για να προπαγανδίσει το Ναζιστικό Κράτος που οραματιζέται, ακολουθώντας το πρότυπο του λατρευτού τους Ηγέτη, του απάνθρωπου καθάρματος... Χίτλερ.

Αλήθεια, «τι ένδοξο παρελθόν» βασανιστηρίων-εξοριών-δολοφονιών-αποκλεισμών-σκανδάλων από τους απολογητές του φασιστικού παρελθόντος και τους υπερασπιστές των ταγματασφαλιτών, που επιπλέον ασκούν κριτική στο Μεταξά γιατί το 40’ διάλεξε λάθος στρατόπεδο!!!

Καταγγέλλει τα υπόλοιπα αστικά κόμματα εξουσίας ΠΑΣΟΚ-ΝΔ λέγοντας «Το κομματικό μικρόβιο, το οποίο άλωσε ολόκληρο τον κρατικό μηχανισμό, παρείσφρησε και στις Ένοπλες Δυνάμεις».

Αν δε κάνουμε λάθος πρωτοπαλίκαρα της Χρυσής Αυγής στην Σχολή Ευελπίδων μετέτρεψαν την επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου σε Γιορτή της Χούντας. Η ναζιστική συμμορία επιδιώκει να παρέμβει στις μονάδες των Ειδικών Δυνάμεων και σε στρατιωτικές παρελάσεις, όπου με προηγούμενη συνεννόηση μέλη της Χρυσής Αυγής ακολουθούν τα τμήματα των Ειδικών Δυνάμεων και των φασιστικών Λεσχών Εφέδρων στα εμετικά εθνικιστικά και μισαλλόδοξα συνθήματα τους. Ποιος ξεχνά την σύλληψη του νεαρού ανθυπολοχαγού, αδελφού του Κασιδιάρη, όταν ένοπλος τραμπούκιζε εναντίον ξένων εργατών μέσα σε μαγαζί. Σε μονάδα της Σάμου, αξιωματικοί και υπαξιωματικοί της Χρυσής Αυγής έκαναν προεκλογική εκστρατεία μοιράζοντας φυλλάδια και εφημερίδες. Τόσα και άλλα τόσα παραδείγματα θα μπορούσαμε να αναφέρουμε για την προσπάθεια διείσδυσης της φασιστικής συμμορίας στις τάξεις των ΕΠ.ΟΠ. και των χαμηλόβαθμων αξιωματικών.  

Να προσθέσουμε την απαίτηση της Χρυσής Αυγής για «Υποχρεωτική στράτευση ανδρών και γυναικών (με εξαίρεση τις μητέρες) στα 18 έτη για 14 μήνες. Πλήρης απεξάρτηση των μονίμων στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων από τα κόμματα και κατάργηση του συνδικαλισμού. Θέσπιση αυστηρού αξιοκρατικού πλαισίου για την προαγωγή των Αξιωματικών. Ο Υπουργός και οι Υφυπουργοί Εθνικής Άμυνας να προέρχονται υποχρεωτικά από το Στράτευμα».

Να τους θυμίσουμε καταρχήν την γνωστή ρήση «ο πόλεμος είναι μια πολύ σοβαρή υποόθεση για να την αφήσεις στους στρατηγούς».

Ποιος ξεχνά ότι η Χρυσή Αυγή όχι μόνο έλλειψε από όλες τις μάχες για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων φαντάρων και στελέχων, αλλά είναι σταθερά στο πλευρό της κυβέρνησης για την καταστολή των όποιων διεκδικήσεων. Αποκαλύπτει το πραγματικό αυταρχικό της πρόσωπο τώρα που διώκονται ξανά στρατιωτικοί που συμμετείχαν σε κινητοποιήσεις υπερασπιζόμενοι το δικαίωμα στην αξιοπρεπή ζωή εν ενεργεία και αποστρατεία αξιωματικών.

Η Χρυσή Αυγή είναι το ΜΟΝΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΕΠΙΒΙΒΑΣΗΣ! Είναι το μοναδικό κόμμα που δεν έχει βγάλει μια ανακοίνωση για τις άθλιες-επικίνδυνες συνθήκες που βιώνουν οι φαντάροι και για τις λαικές οικογένειες που έχουν φορτωθεί το κόστος της θητείας.

Η Χρυσή Αυγή δηλώνει ότι ενδιαφέρεται  «μόνο για τους Έλληνες».

Όχι όμως για όλους τοιυς Έλληνες. Γράφει στις παλιές της τις αρβύλες (Βέρμαχτ κατά προτίμηση) τα χιλιάδες παιδάκια που λιποθυμούν νηστικά στα σχολεία και απαιτεί να επιστρέψουν τα τανκς στις στρατιωτικές παρελάσεις, ώστε να κερδίζουν ακόμη περισσότερο οι λαθρέμποροι που εφοδιάζουν με καύσιμα τις Ένοπλες Δυνάμεις (άλλο ένα ζήτημα για το οποίο έχει βγάλει τον σκασμό ενώ ο Σούρλας έχει χαλάσει τον κόσμο και ο αγαπητός της πρώην ΑΓΕΣ Φραγκούλης Φράγκος πάντα ενημέρωνε ότι δεν υπάρχει θέμα).

Από τη φασιστική της κοσμάρα στην οποία βρίσκεται ανακοινώνει: «Ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή, στο κίβδηλο δίλημμα το οποίο έθεσαν τα ανδρείκελα της κυβέρνησης των μνημονίων «κανόνια ή βούτυρο» (με το βούτυρο να καταλήγει στους διεθνείς τοκογλύφους), δηλώνει χωρίς περιστροφές "κανόνια"».

Φαγώθηκαν οι Χρυσαυγίτες να αποδεχτεί ο Ελληνικός Στρατός τα γεμάτα απεμπλουτισμένο ουράνιο ABRAMS και τα εκατοντάδες σαπάκια μεταχειρισμένα οχήματα μεταφοράς προσωπικού που προσφέρουν οι Αμερικάνοι. Όλως τυχαίως, κάποια εκατομμύρια θα κερδίσουν οι εφοπλιστές για τη μεταφορά τους. Εκατοντάδες εκατομμύρια θα κερδίσει η αμερικανική πολεμική βιομηχανία και ο Έλληνες υπεργολάβος για την συντήρηση τους. Άσε πια το πάρτυ που έχουν να κάνουν με τις FREMM, τις οποίες δεν τις αγοράζουν για την «εθνική άμυνα», όπως ισχυρίζονται οι εθνικιστές, αλλά για να εξυπηρετήσουν πολλοί ευρύτερους ρόλους.

Η Χρυσή Αυγή αποδεικνύει ότι είναι χρήσιμη σε συγκεκριμένους Έλληνες. Όπως στον Σάλλα (γνωστός ο ρόλος της στο χάρισμα της ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ), στους εφοπλιστές των οποίων υπερασπίζει το αφορλόγητο και τις συνθήκες μαύρης εργασίας στα πλοία τους, στους Βαγγελάτους της εποχής μας.

Και ταυτόχρονα ότι είναι εχθρός των υπόλοιπων Ελλήνων και πιο συγκεκριμένα των εργαζόμενων των οποίων καταγγέλλει και καταστέλλει τους αγώνες, αλλά και της νεολαίας, την οποία επιχειρεί να χειραγωγήσει και μετατρέψει σε ξυρισμένο τραμπούκο του συστήματος εξουσίας.

Τελικά η ναζιστική συμμορία είναι χρήσιμη πολύ στον Κουνοβουλευτικό Ολοκληρωτισμό και στον κόσμο του πλούτου.

ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ                                                                              
Diktiospartakos.blogspot.com 
  • Blogroll

  • Blog Archive