Παρασκευή 17 Μαΐου 2013

Σ  Ω  Μ  Α  Τ  Ε  Ι  Ο          Ε  Ρ  Γ  Α  Ζ  Ο  Μ  Ε  Ν  Ω  Ν
ΓΕΝΙΚΟ  ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ  «ΠΑΤΗΣΙΩΝ»
Χαλκίδος 15 – 17 Αθήνα 111-43
                                                                  ΑΘΗΝΑ 17.05.2013

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Την Δευτέρα 20/5/13 και ώρα 13:00 μ.μ. συνεδριάζει το Ε.Σ. του Νοσοκομείου με διάφορα θέματα που αφορούν την εύρυθμη λειτουργία του. Το 1ο θέμα που θα συζητηθεί έχει σχέση με την κατανομή των κλινών του Νοσοκομείου σύμφωνα με τον οργανισμό των 88 κλινών.
Όπως σας είχαμε ενημερώσει και άλλες φορές, το θέμα αυτό θα συζητηθεί, μετά από ...
επανειλημμένες πιέσεις και οχλήσεις της Αναπληρώτριας Διοικήτριας Μαΐσογλου.
Συνάδελφοι
Το θέμα είναι πολύ σοβαρό και έχει σχέση αφενός με την γενικότερη λειτουργία του Νοσοκομείου και αφετέρου με τις θέσεις εργαζομένων με αποτέλεσμα κάποιοι να υποβαθμίζονται και κάποιοι να απειλούνται με μετακίνηση.
Η Μαΐσογλου όπως κάθε φορά έτσι και τώρα εντέχνως εντείνει τις προσπάθειές της να κατευθύνει την νέα υποβάθμιση του Νοσοκομείου μέσω απόφασης του Επιστημονικού Συμβουλίου.
ΚΑΛΟΥΜΕ:
Α). Τα Μέλη του Επιστημονικού Συμβουλίου να μη ενδώσουν στις πιέσεις μιας Κυρίας που δεν έχει πλέον δικαιώματα ενόψει και της επικείμενης αντικατάστασής της, να προωθεί τόσο σοβαρές αποφάσεις.
Β). Όλους τους Εργαζόμενους την Δευτέρα 20/5 και ώρα 13:00 μ.μ. έξω από την Αίθουσα Συνεδριάσεων του Ε.Σ. να σταματήσουμε το νέο κακό που πάει να γίνει στο Νοσοκομείο και στους εργαζόμενους.


                                  ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Γ.Ν.Α. «Πατησίων»
  • Blogroll

  • Blog Archive