Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

Πιο τροϊκανή και από την τρόικα αποδεικνύεται η υφυπουργός Υγείας Φωτεινή Σκοπούλη (εκ ΔΗΜΑΡ ορμώμενη). Στα πλαίσια της σημερινής διαδήλωσης απλήρωτων εργαζομένων (έως και 10 μήνες) στην ψυχική υγεία, αντιπροσωπεία εργαζομένων την συνάντησε στο φρουρούμενο Υπουργείο Υγείας. Οι εργαζόμενοι εκτός από τα δεδουλευμένα τους, της ζήτησαν να επιληφθεί των μεγάλων ελλείψεων που αντιμετωπίζουν οι δημόσιοι φορείς Υγείας εξαιτίας της βάρβαρης περιστολής των δαπανών. 

Η απάντηση της ήταν εξοργιστική: "Λάθος πόρτα χτυπάτε, δεν είναι δικό μου θέμα..".

Ας μην τρέφουμε αυταπάτες. Το Υπουργείο Υγείας έχει δείξει από την αρχή τις προθέσεις του για την πλήρη διάλυση της δημόσιας υγείας. Ο ίδιος ο Υπουργός είχε άλλωστε τονίσει  με περίσσιο κυνισμό ότι οι ψυχικά ασθενείς (και όλοι οι ασθενείς γενικότερα) θα πρέπει να στραφούν στους ιδιωτικούς φορείς υγείας.
Για πόσο ακόμα θα τους αφήσουμε να παίζουν με τις ζωές και τα νεύρα μας;;

Το Κίνημα Δεν Πληρώνω έδωσε δυναμικό παρών και σε αυτή την διαδήλωση.. Στέκεται στο πλευρό των απλήρωτων εργαζομένων στη δημόσια υγεία και καλεί το λαό να εγερθεί στο ύψος των περιστάσεων και να ξαποστείλει όλες αυτές τις μικρόψυχες τροϊκανές μαριονέτες που μας θυσιάζουν ανερυθρίαστα προκειμένου να διαφυλάξουν τα υπερκέρδη μιας χούφτας μεγαλολαμογιών.

 ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ:
(ΦΩΤΟΣ) ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΠΟ ΦΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠ. ΥΓΕΙΑΣ
  • Blogroll

  • Blog Archive